Strategisch advies, bijna gratis

Heb jij een communicatieplan nodig? Bij ons kan het aan een gunstig tariefKMO-portefeuille steunt jouw strategisch advies. Ken jij de KMO-portefeuille al? Het is een subsidiemaatregel van Vlaio waardoor je als KMO financiële steun krijgt voor strategisch advies die de kwaliteit van je onderneming verbeteren. Concreet? Geld dat je terugkrijgt wanneer je bij bureaus als die van ons aanklopt! 😉

De subsidie geldt alleen als je advies inwint bij een geregistreerd of erkend agency. En wij zijn er zo eentje. 

Jouw onderneming vooruithelpen, dat is ons doel!

We hoeven heus niet álles te weten. Daarom gaan we samen met jou aan de slag om een doordacht plan, een sterke tactiek en een strategische communicatie uit te werken voor jouw bedrijf of merk. Zo leren we bij van elkaar. De beste resultaten komen er door intensief samen te werken. Een waarde die we hoog in het vaandel dragen. Zo pakken wij jouw strategie aan!

Hoeveel bedragen deze subsidies?

De KMO-portefeuille geldt alleen voor KMO's

  • Een kleine onderneming krijgt 30% steun via de KMO-portefeuille. De subsidie is gemaximaliseerd op €7.500 per jaar.
  • Een middelgrote onderneming krijgt 20% steun met een maximum van €7.500 per jaar.

Soorten advies

Waarvoor kan je de KMO-portefeuille inzetten? Het gaat voornamelijk om schriftelijke raadgevingen bedoeld om de werking van je onderneming te verbeteren. De inhoud moet gericht zijn op de kernprocessen van de onderneming. Enkele voorbeelden zijn een communicatieplan opstellen, een marketingplan opstellen, een marktanalyse maken, een investeringsanalyse maken,...

Wat valt hier niet onder?

Natuurlijk is het de bedoeling dat dit strategisch advies je onderneming extra stimuleert. Daarom komt advies over je gewone bedrijfsuitgaven of wettelijk verplichte diensten niet in aanmerking voor subsidies. Advies inzake subsidies komt evenmin in aanmerking. 

Doordacht strategisch advies, dat heb ik nodig! 👉

Vragen over hoe de KMO-portefeuille jou kan steunen bij strategisch advies? Of wil je meteen aan de slag met een sterke strategie? Neem contact op met ons en wij zorgen voor de nodige opvolging.

Zin om samen digitaal te gaan?

Wij kunnen alvast niet wachten om jou te ontmoeten. Klik even door naar onze contactpagina of kom eens af! Wij nemen je graag mee in de digitale wereld.

© 2021 Gemaakt met ♡ in Herentals. Samen met jou creëren we digitale ervaringen