KMO-portefeuille steunt jouw strategisch advies

De KMO-portefeuille is een subsidiemaatregel van Vlaio waardoor je als KMO financiële steun krijgt voor strategisch advies die de kwaliteit van je onderneming verbeteren.

Concreet zijn dat adviezen voor bijvoorbeeld het opstellen van een communicatieplan voor jouw bedrijf. De subsidie geldt alleen als je advies inwint bij een geregistreerd of erkend agency. 

Think Tomorrow is erkend adviseur met nummer DV.A 220735 sinds maart 2017 na een grondige audit via een onafhankelijk bureau. Deze erkenning is 5 jaar geldig.

Jouw onderneming vooruithelpen, dat is ons doel!

We hebben niet de arrogantie alles te weten. Daarom gaan we samen met jou aan de slag om een doordacht plan, een sterke tactiek en een strategische communicatie uit te werken voor jouw bedrijf of merk. De beste resultaten komen er door intensief samen te werken. Een waarde die we hoog in het vaandel dragen. Zo pakken wij jouw strategie aan!

Hoeveel bedragen deze subsidies?

De KMO-portefeuille geldt, zoals de naam zegt, enkel voor KMO's

  • Een kleine onderneming krijgt 40% steun via de KMO-portefeuille. De subsidie is gemaximaliseerd op €10.000 per jaar.
  • Een middelgrote onderneming krijgt 30% steun met een maximum van €15.000 per jaar.

Soorten advies

Het gaat voornamelijk om schriftelijke raadgevingen bedoeld om de werking van je onderneming te verbeteren. De inhoud moet gericht zijn op de kernprocessen van de onderneming. Enkele voorbeelden van gesubsidieerd advies zijn een communicatieplan opstellen, een marketingplan opstellen, een marktanalyse maken, een investeringsanalyse maken,...

Wat valt hier niet onder?

Natuurlijk is het de bedoeling dat dit strategisch advies je onderneming extra stimuleert. Daarom komt advies over je gewone bedrijfsuitgaven of wettelijk verplichte diensten niet in aanmerking voor subsidies. Advies inzake subsidies komt evenmin in aanmerking.

Doordachte strategisch advies, dat heb ik nodig! 👉

Vragen over hoe de KMO-portefeuille jou kan steunen bij strategisch advies? Of wil je meteen aan de slag met een sterke strategie? Neem contact op met ons en wij zorgen voor de nodige opvolging.

Zin om samen digitaal te gaan?

Wij kunnen alvast niet wachten om jou te ontmoeten. Klik even door naar onze contactpagina of kom eens af! Wij nemen je graag mee in de digitale wereld.

Samen met jou creëren we digitale ervaringen

Schrijf je in voor de TT-specials

Think Tomorrow
Lierseweg 81
2200 Herentals

+32 14 84 91 00
info@thinktomorrow.be

Think Tomorrow. Digital Marketing Agency © 2019 Gemaakt met ♡ in Herentals.