Na meer dan een jaar kent Instagram story geen geheimen meer voor zijn gebruikers. Stickers toevoegen, je tekstgrootte aanpassen en kleuren veranderen werden al snel kinderspel waardoor we voor lange tijd op onze honger zaten qua nieuwigheden. Maar Instagram zou Instagram niet zijn om ons op tijd en stond te verrassen met een feature die net dat tikkeltje meer geeft aan onze online belevenis!

Op 3 oktober werd er een online bommetje gedropt in de social media wereld!
Want wat doe je als je niet kan kiezen? Juist, je vraagt advies aan anderen zoals je vrienden- en familiekring! Met deze insteek in het achterhoofd kwam Instagram op de proppen met een eenvoudige poll die je kan toevoegen aan -oh jawel, hoe kan het ook anders- je stories.

Deze nieuwe vorm van interactie slaat fantastisch aan en er worden dan ook gretig polls aangemaakt en gestemd. Hét bewijs dat dit sociale netwerk op de hoogte is van wat bij de gebruikers zal aanslaan!

Wij namen dan ook de proef op de som en testten meteen uit of deze nieuwe optie ook iets voor onze pagina’s te bieden had! Zo ging er binnen de 24u een poll online op de Instagramaccount Croky. Want ook al is kiezen verliezen, toch waren we ontzettend benieuwd naar de favoriete smaak van onze trouwe volgers. Kiezen was ook wat Instagram ons oplegde aangezien de poll (momenteel nog) maar uit 2 keuzes bestaat.Als we de resultaten mogen geloven (die eenvoudig op te vragen zijn), merken we meteen dat deze nieuwe toevoeging toch wel een schot in de roos is!
Bedankt Instagram! ❤