Strategieën waarop je kunt bouwen

Als wij denken aan strategieën komt er spontaan een glimlach bij ons tevoorschijn. Waarom? Omdat strategieën uitschrijven iets is dat we héél graag doen. We werken in fases en beginnen met een kick-off meeting. Daarin analyseren we jouw business, zoeken we uit wat jouw visie, missie en noden zijn en gaan we na hoe jouw team daar momenteel mee aan de slag gaat. Daarna bepalen we gerichte doelstellingen en dan schieten we in actie. Yihaa!

Strategieën waarop je kunt bouwen
47585958_317627178960729_1491494044827972389_n.jpg

Met de juiste frequentie, tone of voice en advertentiestrategie creëren we een digitale aanpak om jouw online aanwezigheid te optimaliseren. We analyseren voortdurend de resultaten en sturen bij indien nodig. Want hé, het kan áltijd beter!

Ok. Goed. Maar wat kost dat plaatje? Voor een financiële analyse, vraag je best even naar Kevin. Hij maakt voor jou een offerte op maat. Wist je trouwens dat je als ondernemer financiële steun kunt verkrijgen bij het inschakelen onze diensten? Kies je voor een doordachte, strategische aanpak, dan komt de KMO-portefeuille je tegemoet. Zij betalen maar liefst 40% terug.

Dienstverlenervoordekmo-p-828x240%281%29.png

Kick-Off

Wij houden wel van een babbeltje, daar starten we dan ook mee. We willen jouw business en je ideeën voor de toekomst leren kennen. Waar wil je naartoe en hoe wil je dit aanpakken? Ons team is klaar om zich te verdiepen in jouw bedrijf en het samen met jou op de kaart te zetten. Jouw merk online sterk? Heel graag!

Analyse

Hoe ziet je bedrijf er momenteel uit? Welke weg legt een bezoeker af op je website? Wie is je doelgroep? Jep, tijdens deze fase komen er heel wat vragen op je af. Met de antwoorden die je geeft, gaan wij aan de slag. Past het idee dat jij hebt bij de doelen die je wilt bereiken? Of zijn er nog andere opties om hetzelfde doel te bereiken? We maken afwegingen in functie van haalbaarheid, prijs en rendement.

Advies

Delen doen we graag. En al helemaal met jou. We zorgen dan ook voor een complete aanpak met concrete plannen en de nodige KPI’s. Dat jij veel gaat bijleren, staat vast.

Implementatie

Yeah. We zijn er bijna. Na het advies helpen we je om tot actie over te gaan. Strategische, tactische, technische en functionele veranderingen worden doorgevoerd.

Samen werken aan jouw strategie?

Zin om samen digitaal te gaan?

Wij kunnen alvast niet wachten om jou te ontmoeten. Klik even door naar onze contactpagina of kom eens af! Wij nemen je graag mee in de digitale wereld.

Samen met jou creëren we digitale ervaringen

Schrijf je in voor de TT-specials

Think Tomorrow
Lierseweg 81
2200 Herentals

+32 14 84 91 00
info@thinktomorrow.be

Think Tomorrow. Digital Marketing Agency © 2019 Gemaakt met ♡ in Herentals.