innekegebruers-bedrijfsfotografie-thinktomorrow-reclamebureau-hetlevenopdewerkvloer-72-5.jpg

Think Tomorrow University

share-ebook.png

11 basistips voor sterke websites

Wil jij je webteksten aanpakken, maar weet je niet wat werkt? Met deze 11 basistips maak jij straks websites waarmee je scoort bij je bezoeker én bij Google. 🤘

onlinecampagnes.jpg

Zo maak je online campagnes die er knal op zijn

Google omschrijft campagne voeren als 'een grote openbare actie opzetten'. Wij omschrijven het als vuurwerk creëren. 🧨 Met deze 7 stappen bouw je zelf aan een sterke campagne.

email.jpg

Succesvolle e-mailmarketing in 4 stappen

E-mails maken is makkelijk. E-mails maken die mensen lezen én die doen klikken, dat is heel wat anders. Met deze 4 handige stappen, schrijf jij binnenkort alleen nog e-mails die nagels met koppen slaan. 📧

social-media.jpg

In 8 stappen een social media strategie opstellen

In een goede social media strategie zijn de doelstellingen en de beoogde resultaten van je inspanningen op social media bepaald. Met deze 8 eenvoudige stappen verbeter je jouw social media kanalen.

fb-overzicht-16-11.png

Contentplanner ⚡

Wij leggen je graag uit hoe je jouw content per maand inplant. Zo kan je écht iets opbouwen via social media, nieuwsbrieven, je website en andere kanalen. Blokkeer aan het begin van elke maand een uurtje om deze planner te overlopen.

elevator-pitch.jpg

Zo schrijf je een krachtige elevator pitch

Het duurt gemiddeld één minuut om met een lift van de ene verdieping naar de andere te gaan. De perfecte tijdspanne om jouw bedrijf kort en krachtig voor te stellen. Hier leer je hoe je een concept verkoopt via een sterke elevator pitch.

toneofvoice.jpg

In 3 stappen naar jouw tone of voice

Content is king, daar zijn we ‘t over eens. Toch? 😉 Met visuele structuur en korte en bondige teksten kom je online al een heel eind. Maar het moet vooral aantrekkelijk geschreven zijn en passen bij je bedrijf en je doelgroep.

brainstorm.png

Brainstormen, hoe begin je eraan?

Een wit canvas , een paar enthousiaste collega’s en een stapel kleurrijke post-its . 🤩 Meer heb je niet nodig om een gezellige brainstormsessie te houden.