Krokante social media

Authentiek verhaal met chipsload aan humor

Croky werd in 1966 geboren in een oude West-Vlaamse boerderij en werd vernoemd naar de familiepapegaai. Een prachtig, authentiek Belgisch verhaal dat wij met veel enthousiasme digitaal vormgeven. Vriendschap, fun, kwaliteit, gezelligheid. Daar draait het om. Waarden die we meenemen in de creatie van online content. Oh ja, en graag “met een hoekske af” als het even kan. Het ludieke verhaal dat we op Facebook brengen, trekken we door naar onze volgers op Instagram: catchy posts met een chipsload aan humor én met oog voor unieke interactie.

"Social media, doen jullie dat ook?" 't Zal wel zijn!
Croky.png

Offline campagne met groot bereik

In functie van de finale van de Croky Cup, de voormalige Beker van België, realiseerden we ook een succesvolle Facebook Live actie in Oostende en Waregem. Een offline campagne met een waanzinnig organisch bereik en een sterke online boost voor deze knapperige klant.

Offline campagne met groot bereik

Online game Parrothon

In het najaar van 2016 namen we de tieners mee op een interactief avontuur onder de vorm van de Parrothon. Een online game dat een succes werd door zijn eenvoud: klik je papegaai zo snel mogelijk naar de finish. De allersnelsten werden getrakteerd op een heuse Croky party.

Online game Parrothon

Het resultaat: online Croky beleven

We nemen tieners én hun ouders in België en Nederland mee in de online beleving van Croky. Een intense uitdaging die we met veel geestdrift aangaan en waar we enorm trots op zijn.

Ook krokante social media voor jouw merk? Contacteer ons.

Het resultaat: online Croky beleven

A casestudy of your project here?

Let us know if you're interested in our services and we will contact you as soon as possible. Maybe one day your project can be found here!

Let's get digital!

Contact us for an appointment. We want to help you and show you the endless possibilities that this world has to offer.

© 2021 Made with ♡ at Herentals. Together we create digital experiences