Project

Stoppen met roken doe je met NiQuitin

Only for quitters

Omega Pharma is een grote speler in de Belgische farmaceutische sector en had met het nieuwe geneesmiddel NiQuitin®, dat helpt bij het stoppen met roken, natuurlijk ook een productsite nodig.

We maakten al eerder productsites voor Omega Pharma en waren dan ook zeer vereerd dat ze opnieuw bij ons aanklopten om de NiQuitin® website te ontwikkelen. Een merk als NiQuitin® moet de juiste uitstraling hebben en het vertrouwen krijgen van de consument.

Bekijk het resultaat

Vertrouwen en informatie

Elk product heeft zeer specifieke kenmerken en biedt ook nét iets andere oplossingen voor de consument. Per product was het ook nodig om deze informatie duidelijk te maken en de bijbehorende bijsluiter te uploaden, zodat gebruikers deze gemakkelijk konden bekijken. Elk product en productgroep heeft een eigen stappenplan per aantal weten dat je aan het stoppen bent.

Het doel van de site is vertrouwen creëren, mensen op de hoogte brengen van het product en veel voorkomende fabels tegenspreken.

Controle met een custom adminpaneel

Voor de klant hebben we een zeer gebruiksvriendelijk admin paneel voorzien waar Omega Pharma alle content zelf kan beheren. Zo kunnen ook nieuwe producten toegevoegd worden, want de markt evolueert continu.

Natuurlijk zorgden we ook voor een compleet pakket voor Omega Pharma:

  • Meertaligheid met een minimum aan inspanning via een handig admin panel.
  • meten via Google Analytics en integratie Google Tag Manager.

Our projects

that we're proud of

Let's get digital!

Contact us for an appointment. We want to help you and show you the endless possibilities that this world has to offer.

Subscribe to our newsletter

Think Tomorrow
Lierseweg 81
2200 Herentals

+32 14 84 91 00
info@thinktomorrow.be

Think Tomorrow. Digital Marketing Agency © 2019 Made with ♡ at Herentals.