Leadinfo. De lead generation tool die wél werkt

Leadinfo is een platform dat een nieuwe manier aanbiedt om jouw sales te boosten. De start-up uit Rotterdam ontwikkelde hiervoor een tool die zakelijke websitebezoekers herkent en er meteen alle relevante bedrijfsgegevens aan koppelt. Zo kun je leads overzichtelijk en sneller opvolgen.

Veel ondernemers bekijken lead generation als 'wachten tot iemand een formulier op de website invult'. Maar als het je doelstelling is om te verkopen, dan is deze passieve houding geen goede keuze. Trek daarom je sales team doelgericht op gang met een handige softwaretool, Leadinfo bijvoorbeeld.

Activeer je sales

Waarom kiezen voor Leadinfo?

👉 Ontdek de bedrijven die jouw website bezoeken. Hoe dat gebeurt? Door het vaste IP-adres te identificeren. Bovendien geeft het perfect weer welke pagina’s bezocht werden.

👉 Ontvang data van bedrijven in verschillende landen. Nederland, België en Luxemburg zitten er standaard in. Maar ook Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk en Zweden behoren tot de lijst.

👉 Exporteer je data in enkele klikken.
👉 Krijg op een overzichtelijke manier bedrijfsgegevensemail-adressen en LinkedIn profielen. Zo staat alle informatie om het eerste contact te leggen meteen in een glashelder overzicht.

👉 Koppel Leadinfo met jouw bestaande systemen en kanalen als Slack, Teamleader of Google Ads.


👉 Stel triggers in voor automatische e-mails.Leadgeneration software of inbound marketing strategie?

De techniek die Leadinfo gebruikt, staat in rechte lijn tegenover de theorieën van inbound marketing. Bij inbound marketing draait het erom eerst waardevolle content te creëren, zodat je gevonden wordt door mensen die op zoek zijn naar jouw oplossing. Natuurlijk wel in de verwachting dat ze zelf hun gegevens achterlaten in ruil voor die waardevolle content. Maar in realiteit gebeurt dat vaak niet.

Met Leadinfo zie je hoe vaak een bedrijf op je website is geweest en welke pagina's hij of zij heeft bezocht. Je kunt er dan van uitgaan dat ze interesse hebben in jouw bedrijf. Omdat je alleen bedrijfsgegevens te zien krijgt en geen persoonsgegevens, moet je wel nog steeds op zoek gaan naar de personen die voor dit bedrijf werken.

Hiermee vormt Leadinfo een verlengde of mogelijke aanvulling op de marketinginspanningen voor onze opdrachtgevers.

💡Tip: Wij gebruiken LinkedIn om in contact te komen met deze personen en hen te leren kennen. Een andere tool die je kunt gebruiken is Hunter deze tool geeft je e-mailadressen van bedrijven. Uiteraard raden we aan om altijd eerst te netwerken met je doelpubliek in plaats van meteen op de verkoop te springen.

Is Leadinfo wel GDPR-proof?

Ja. Leadinfo gebruikt het IP-adres van de bezoeker om daarbij bedrijfsgegevens te verkrijgen uit openbare bronnen zoals de Nationale Bank van België (nbb).

❗️Let wel op: het IP-adres is volgens de GDPR een persoonsgegeven. Je mag hier alleen gebruik van maken onder 'eigen gerechtvaardigd belang'. Kortom, je mag alleen zonder toestemming met persoonsgegevens werken zolang dit een duidelijk belang dient en er rekening wordt gehouden met de privacy. Je moet daarnaast in je privacyverklaring vermelden dat je werkt met Leadinfo. 

Prijskaartje Leadinfo?

De prijszetting per maand wordt gemaakt op basis van het aantal herkende bedrijven per maand. De budgetten starten vanaf €29 per maand (per jaar te betalen) voor 50 herkende bedrijven.

Zelf aan de slag met Leadinfo?

Leadinfo is simpel in gebruik, zeer overzichtelijk én de eerste 2 weken gratis te gebruiken. De tool aan je bestaande systemen koppelen gaat bovendien ook zeer snel. Binnenkort zal er zelfs een Hubspot integratie komen.

Think Tomorrow is Leadinfo partner en verzorgen met plezier jouw gratis proefversie.

Ik wil een gratis proefversie

Zin om samen digitaal te gaan?

Wij kunnen alvast niet wachten om jou te ontmoeten. Klik even door naar onze contactpagina of kom eens af! Wij nemen je graag mee in de digitale wereld.

© 2022 Gemaakt met ♡ in Herentals. Samen met jou creëren we digitale ervaringen.