Kwalitatieve leads via inbound marketing

Krijgt jouw website wel bezoekers maar geen kwalitatieve leads? Samen met jou werken wij aan een strategie waarbij we de klant nooit uit het oog verliezen. Hoe wij dat doen? Via inbound marketing

Bij inbound marketing draait het om de klant centraal te zetten. Dit doe je door op het juiste moment relevante content te creëren die afgestemd is op de noden en interesses van jouw doelgroep. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jij eerst een sterke relatie opbouwt met je bezoekers zodat ze uiteindelijk converteren.

De Customer Journey

Beginnen doen we bij het uitstippelen van de fases die potentiële klanten doorlopen vooraleer ze overgaan tot conversie. Dit noemen we zo mooi de customer journey. Op basis van deze analyse gaan we aan de slag met het bedenken van een doordachte inbound strategie. Het doel? Meer leads genereren.

Strategie en toepassing

We zetten een e-mailmarketing automation, lead generation advertenties en sterke contactformulieren op, uiteraard afhankelijk van wat jij nodig hebt. Om dit te bepalen kun je rekenen op onze inbound marketing expertise. Vervolgens monitoren we alles en sturen we bij waar nodig.

HubSpot Agency

Een tool die al jouw online marketing initiatieven overzichtelijk bundelt, analyseert en opvolgt, bestaat dat echt? Jep! En wij zijn er trotse partner van Hubspot. HubSpot ontwikkelt softwareproducten voor inbound marketing en verkoop. Zo heb je dus een all-in-one programma voor al wat jouw marketing betreft. Onze HubSpot expert Sofie kent er alles van en helpt je maar al te graag met de opzet van een sterk account en een doordachte strategie. Na de opzet voorzien we jou van een concrete HubSpot opleiding. Zo kun je zelf aan de slag gaan met deze tool.
HubSpot-Silver-Certified-Agency-Partner-centered.png

Doe mij maar een inbound marketing strategie! 👉

Een all-in-one inbound marketing platform dat jouw marketinginitiatieven beheert, is cruciaal voor een gestroomlijnd succesverhaal. Ons marketingteam staat je hier met plezier in bij. Zin om samen digitaal succes na te streven? Of ben je gewoon benieuwd naar meer? Geef ons een seintje! 🤙

© 2022 Gemaakt met ♡ in Herentals. Samen met jou creëren we digitale ervaringen.