Kwalitatieve leads via inbound marketing

Krijgt jouw website wel bezoekers maar geen kwalitatieve leads? Samen met jou werken wij aan een strategie waarbij we de klant nooit uit het oog verliezen. Hoe wij dat doen? Via inbound marketing

Bij inbound marketing draait het om de klant centraal te zetten. Dit doe je door op het juiste moment relevante content te creëren die afgestemd is op de noden en interesses van jouw doelgroep. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jij eerst een sterke relatie opbouwt met je bezoekers zodat ze uiteindelijk converteren.

Praat met ons omtrent de mogelijkheden van Hubspot

De Customer Journey

Beginnen doen we bij het uitstippelen van de fases die potentiële klanten doorlopen vooraleer ze overgaan tot conversie. Dit noemen we zo mooi de customer journey. Op basis van deze analyse gaan we aan de slag met het bedenken van een doordachte inbound strategie. Het doel? Meer leads genereren.

Strategie en toepassing

We zetten een e-mailmarketing automation, lead generation advertenties en sterke contactformulieren op, uiteraard afhankelijk van wat jij nodig hebt. Om dit te bepalen kun je rekenen op onze inbound marketing expertise. Vervolgens monitoren we alles en sturen we bij waar nodig.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden?

HubSpot Agency

Een tool die al jouw online marketing initiatieven overzichtelijk bundelt, analyseert en opvolgt, bestaat dat echt? Jep! En wij zijn er trotse partner van Hubspot. HubSpot ontwikkelt softwareproducten voor inbound marketing en verkoop. Zo heb je dus een all-in-one programma voor al wat jouw marketing betreft.

Onze HubSpot expert Sofie kent er alles van en helpt je maar al te graag met de opzet van een sterk account en een doordachte strategie. Na de opzet voorzien we jou van een concrete HubSpot opleiding. Zo kun je zelf aan de slag gaan met deze tool.
HubSpot-Silver-Certified-Agency-Partner-centered.png

Hubspot agency om jou te helpen

Wij zijn er om jou te begeleiden doorheen het ganse proces. In eerste instantie zullen we de opzet van Hubspot ontzorgen in functie van jouw doelstellingen. Vertel ons je noden, je doelstellingen en welke inzichten je wil krijgen. Wij zorgen voor:

Geen luie tool

Hubspot is er niet om éénmalig iets op te zetten en dan af te wachten. Hubspot is een werkinstrument. Een tool waarmee actief werkt aan je communicatie, seo, relevante content en veel meer.

Inzichten om te verbeteren

Hubspot heeft tal van integraties zodat al je inspanningen op één plaats samenkomen. Overzichtelijke dashboards maken het meten gemakkelijk. Elke inspanning kan je meten, beoordelen en bijsturen.

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek

Hubspot is een kostenpost

Is Hubspot duur?

Is een auto duur? Is een bedrijfsgebouw duur? Vragen die er eigenlijk niet toe doen als je weet wat je ermee wil aanvangen. Een tool is niet duur als je er gebruik van maakt zoals het hoort. En vooral, als je weet waar je naartoe wil.

Hubspot is niet de goedkoopste tool op de markt. En toch is Hubspot wereldwijd één van de meest gebruikte en populaire tool. Dat heeft een reden. De combinatie van mogelijkheden en inzichten om je marketing te verbeteren op een continue manier is niet alleen handig, maar voor velen noodzakelijk.

Hoe kan ik mijn prijs berekenen?

Hubspot heeft een overzicht van alle mogelijkheden. Er is een optie om per pakket te groeien volgens wat jou business nodig heeft. Maar er zijn tal van pakketten en combinaties mogelijk. Ontdek ze allemaal op de Hubspot Pricing pagina.

Ontdek de voordelen van Hubspot

Doe mij maar een inbound marketing strategie! 👉

Een all-in-one inbound marketing platform dat jouw marketinginitiatieven beheert, is cruciaal voor een gestroomlijnd succesverhaal. Ons marketingteam staat je hier met plezier in bij. Zin om samen digitaal succes na te streven? Of ben je gewoon benieuwd naar meer? Geef ons een seintje! 🤙

Schrijf je in voor de TT-specials

Blijf jij graag op de hoogte van alles wat wij doen bij TT? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!

© 2022 Gemaakt met ♡ in Herentals. Samen met jou creëren we digitale ervaringen.