Leadinfo. De lead generation tool die wél werkt

Leadinfo is een platform dat een nieuwe manier aanbiedt om jouw sales te boosten. De start-up uit Rotterdam ontwikkelde hiervoor een tool die zakelijke websitebezoekers herkent en er meteen alle relevante bedrijfsgegevens aan koppelt. Zo kun je leads overzichtelijk en sneller opvolgen.

Veel ondernemers bekijken lead generation als 'wachten tot iemand een formulier op de website invult'. Maar als het je doelstelling is om te verkopen, dan is deze passieve houding geen goede keuze. Trek daarom je sales team doelgericht op gang met een handige softwaretool, Leadinfo bijvoorbeeld.

Activeer je sales met Leadinfo

Leadinfo biedt heel wat inzichten

👉 Ontdek de bedrijven die jouw website bezoeken. Hoe doet Leadinfo dat? Door het vaste IP-adres te identificeren. Bovendien geeft Leadinfo perfect weer welke pagina’s bezocht werden.

👉 Ontvang data van bedrijven in verschillende landen. Nederland, België en Luxemburg zitten standaard in Leadinfo. Maar ook Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk en de rest van Europa behoren tot de lijst.

👉 Exporteer je data in enkele klikken.
👉 Krijg op een overzichtelijke manier bedrijfsgegevensemail-adressen en LinkedIn profielen. Zo staat alle informatie om het eerste contact te leggen meteen in een glashelder overzicht.

👉 Koppel Leadinfo met jouw bestaande systemen en kanalen als Slack, Teamleader, Hubspot of Google Ads of nog vele anderen.


👉 Stel triggers in voor automatische e-mails.
leadinfo
leadinfo

Leadinfo is een product in constante ontwikkeling. Leadinfo werkt hard aan zijn product en dat voel je. Daarbij is het de perfecte tool voor bedrijven met een actief sales team. Want niemand zit te wachten tot de leads binnenkomen. Sales is hard werken en dat maakt Leadinfo niet alleen gemakkelijker, maar ook aangenamer en efficiënter. Nieuwe leads of potentiële klanten op jouw website worden eindelijk zichtbaar.

Contacteer ons en probeer Leadinfo 14 dagen gratis

Leadgeneration software of inbound marketing strategie?

De techniek die Leadinfo gebruikt, staat in rechte lijn tegenover de theorieën van inbound marketing. Bij inbound marketing draait het erom eerst waardevolle content te creëren, zodat je gevonden wordt door mensen die op zoek zijn naar jouw oplossing. Natuurlijk wel in de verwachting dat ze zelf hun gegevens achterlaten in ruil voor die waardevolle content. Maar in realiteit gebeurt dat vaak niet.

Met Leadinfo zie je hoe vaak een bedrijf op je website is geweest en welke pagina's hij of zij heeft bezocht. Je kunt er dan van uitgaan dat ze interesse hebben in jouw bedrijf. Omdat je alleen bedrijfsgegevens te zien krijgt en geen persoonsgegevens, moet je wel nog steeds op zoek gaan naar de personen die voor dit bedrijf werken.

Hiermee vormt Leadinfo een verlengde of mogelijke aanvulling op de marketinginspanningen voor onze opdrachtgevers.

💡Tip: Wij gebruiken LinkedIn om in contact te komen met deze personen en hen te leren kennen. Een andere tool die je kunt gebruiken is Hunter deze tool geeft je e-mailadressen van bedrijven. Uiteraard raden we aan om altijd eerst te netwerken met je doelpubliek in plaats van meteen op de verkoop te springen.

Is Leadinfo wel GDPR-proof?

Ja. Leadinfo gebruikt het IP-adres van de bezoeker om daarbij bedrijfsgegevens te verkrijgen uit openbare bronnen zoals de Nationale Bank van België (nbb) en andere handige tools om de informatie samen te vatten. Als goede sales weet je vast dat vooronderzoek een groot verschil kan maken. Met Leadinfo is je vooronderzoek half gebeurd. Snel en gemakkelijk zodat je sales team zich kan focussen op datgene waar ze goed in zijn.

❗️Let wel op: het IP-adres is volgens de GDPR een persoonsgegeven. Je mag hier alleen gebruik van maken onder 'eigen gerechtvaardigd belang'. Kortom, je mag alleen zonder toestemming met persoonsgegevens werken zolang dit een duidelijk belang dient en er rekening wordt gehouden met de privacy. Je moet daarnaast in je privacyverklaring vermelden dat je werkt met Leadinfo. 

Prijskaartje Leadinfo?

De prijszetting van Leadinfo per maand wordt gemaakt op basis van het aantal herkende bedrijven per maand. De budgetten starten vanaf €29 per maand (per jaar te betalen) voor 50 herkende bedrijven. Een straf sales team heeft de investering van Leadinfo er snel uit.

Zelf aan de slag met Leadinfo?

Leadinfo is simpel in gebruik, zeer overzichtelijk én de eerste 2 weken gratis te gebruiken. Leadinfo aan je bestaande systemen koppelen gaat bovendien ook zeer snel. Er is sinds 2021 zelfs een Hubspot integratie.

Leadinfo is er niet voor passieve sales mensen die denk dat de lead in hun schoot vallen. In tegendeel. Leadinfo is gemaakt voor een hands-on mentaliteit en voor zij die actief durven om mogelijk geïnteresseerde bedrijven te contacteren. Niet voor watjes dus.

Think Tomorrow is Leadinfo partner en verzorgen met plezier jouw gratis proefversie.

Ik wil een gratis proefversie van Leadinfo

Leadinfo agency

Als marketing agency willen wij geen tool verkopen. Dat is niet onze job. Leadinfo verkopen is nooit onze doelstelling, het is slechts een tool om je doelstelling te behalen. Ben jij een B2B bedrijf en heb je een actief sales team? Dan zullen wij onze job van digitale marketing & communicatie daarop afstemmen. Met Leadinfo kunnen we onze inspanningen in communicatie dan ook beter meten en rendabeler maken voor jouw sales team.

Ik wil een gratis proefversie van Leadinfo

Zin om samen digitaal te gaan?

Wij kunnen alvast niet wachten om jou te ontmoeten. Klik even door naar onze contactpagina of kom eens af! Wij nemen je graag mee in de digitale wereld.

© 2022 Gemaakt met ♡ in Herentals. Samen met jou creëren we digitale ervaringen.