Naamsbekendheid boosten met vurige wintercampagne

Een project voor Hanolux door

Kevin_1.png
johnny-2.png
Caro_1.png
Tijs_2.png
Sofie_1.png
Sarah_1.png

Knetterend goed voorstel

Altijd in vakantiesfeer, ook in de winter. Hanolux’ missie om rust, comfort en warmte te brengen in alle tuinen, wakkerde bij ons team het vuur aan voor een gloednieuw campagneconcept.

Warmmakers concept

Met ‘Warmmakers’ willen we klanten en prospecten van Hanolux een wellness & outdoorliving-beleving meegeven die blijft hangen. En we boosten ineens hun naamsbekendheid.

warmmakers-screens.png

Een totaalconcept

Warmmakers draait niet om een product, wel om een beleving. Het is een totaalconcept. Het draait niet zomaar om de vuurschalen, terrasverwarmers en sauna’s. Het zijn:

  • de mensen
  • ongedwongen aanpak
  • gigantische gunfactor van het team

die het verschil maken. Warmmakers maakt je letterlijk én figuurlijk warm. En dat moest tot uiting komen in al onze creaties.

Tout feu tout flamme, quoi.

artboard-6.png

Think Tomorrow on fire

Tijdens de winter van 2022-2023 vormen we Hanolux om tot Warmmakers. En dat beleef je tot in het kleinste detail. We ontfermen ons over all things digital & traden buiten onze comfortzone met een warm makende showroom experience. Want wie dromen belooft online, maakt dat ook waar in real life.

Vurig

Comfort

Knetterend

Beleving

Hot

Warmte

Experience

Vurig

Comfort

Knetterend

Beleving

Hot

Warmte

Experience

Online

We creëerden een passend logo, staken dynamiek in alle creaties met behulp van cinemagraphs en zetten een toegewijde website op met dark en light mode om sfeer te creëren. We stelden strategisch doordachte online advertenties en nieuwsbrieven op in warme kleuren en met teksten die zelfs de kleinste vlam doet aanwakkeren. We're on fire.

Offline

Ook in de winkel zelf zorgden we voor voldoende promotiemateriaal. We bedachten zelfs een concept voor een après chique winterbar, met een exclusieve uitnodiging voor trouwe klanten.

artboard-6.png
hanolux-warmmakers-mockup.jpg
img-5939.jpeg
img-5940.jpeg
img-5936.jpeg
img-5937.jpeg
img-5929.jpeg
img-5930.jpeg
img-5932.jpeg
img-5933.jpeg
img-5934.jpeg
warmmakers-screens.png

Loop jij ook warm om een campagne te lanceren?

Twijfel niet om eens door onze andere projecten te browsen