Waarom is stage doen bij Think Tomorrow zo verdomd leuk?

Hello ik ben Jill 👋 stagiaire grafisch design. Wat heb ik genoten van mijn drie maanden stage hier. Voor mij was het mijn eerste stage ooit en voor TT was het al twee jaar geleden dat er nog een stagiaire/stagiair was. Ben je benieuwd hoe ik dit ervaren heb en wat eraan vooraf ging?👇
Geschreven door Jill Schoenmakers

Geweldige onboarding mét video en postkaartje

Alles begon met een mailtje en een uitnodiging voor een eerste gesprek. Ik was heel blij en zenuwachtig tegelijk. Johnny maakte meteen een grapje om het ijs te breken #nostress. 😂 

Twee maanden later kreeg ik een mailtje van ‘team onboarding’. 📬Daarin zat een super leuke welkomstvideo en persoonlijke boodschappen van alle teamleden, zo leerde ik meteen iedereen kennen. Zo lief en leuk! Ik voelde het meteen: bij Think Tomorrow ben je geen buitenstaander of nummer. Dat was bovendien een persoonlijke vereiste tijdens het uitzoeken van mijn stageplek. 

Een zelf ontworpen postkaartje viel even later ook nog in mijn brievenbus, very nice! 🤩

Genieten van zelfgebakken traktaties 

Mijn startdatum naderde en ik kreeg een tweede mailtje met alle praktische info. Nu nog een coronaproof traktatie bedenken en ik was er helemaal klaar voor #genieters. 🧁🧇 

Op het einde van de eerste werkweek kreeg ik nog een leuke quiz toegestuurd die mijn kennis van het team op de proef stelde. Ik behaalde een score van 6/7. Niet slecht, toch? 😊

Volwaardig teamlid vanaf dag één 

Ik heb heel mooie ervaringen opgedaan bij Think Tomorrow. Mijn dagen waren vooral gevuld met het maken van creatieve designs voor social media klanten zoals Ovyta, Soubry, Lascal, Minimax, ... maar ik mocht ook mijn fotografische skills bovenhalen. Caro begeleidde me daar heel sterk in, waardoor het geen moment aanvoelde alsof ik er alleen voor stond. 

Ze beschouwen je hier echt als een volwaardig teamlid en niet zomaar ‘de stagiaire’. Je krijgt echte opdrachten die ze ook voorleggen aan de klanten. Het geeft dan extra veel voldoening als je jouw opdrachten op de socials ziet verschijnen. 

It’s all about #sharingiscaring

Ik had het geluk dat er een teambuilding activiteit gepland was tijdens mijn stageperiode. Alles stond die dag in het teken van #sharingiscaring. Er werden TT-talks georganiseerd waar elke collega kort de tijd kreeg om het hele team iets bij te leren over zijn of haar expertise. Zo leuk en leerrijk om de collega’s enthousiast te horen vertellen over hun dagelijkse bezigheden. Eén van de talks was om zelf eens een Tiktok te maken #fun #giere. 

Ook ik mocht deelnemen aan de talks en heb het team verteld over Procreate & Cricut. Wat dat precies is? Wel, Procreate is een app voor het digitaal creëren en bewerken van afbeeldingen, Cricut is dan weer een snijplotter waarmee je vanalles kan maken. Vaak wordt het gebruikt voor het snijden van papier, vinyl, stof, vilt en andere materialen. Een hemelse uitvinding voor een creatieveling als ik. We sloten de gezellige teambuildingdag af met een lekker Grieks etentje. #isdathiermetgriekseafwas 💪

Twijfel je nog? Of heb ik je kunnen overtuigen? 

Stage doen bij Think Tomorrow is echt super plezant. Dus schrijf je brief of mailtje! De TT’ers zijn zo een leuk, lief en geweldig team. Je wordt met open armen ontvangen. Er wordt hard gewerkt ,maar er is altijd ruimte voor een lach en muziek. ❤️

Daarom zeg ik aan het team: “een super harde welgemeende DANK U WEL voor deze leuke/leerrijke periode. Dit ga ik nooit vergeten!” 

Tot ziens!  🤘

🌞⭐️🌙

Jill