Social media die jouw doelgroep aanspreekt

Pose it. Click it. Share it. Geen moderne marketingstrategie zonder social media en die verzorgt ons team met veel plezier voor jou. 👇 Content creëren dus maar ook nog veel meer.

We zorgen ervoor dat de juiste posts bij de juiste mensen terechtkomen en nemen zelfs de hele community management op ons. Want content is het middel om een community op te bouwen en te engageren.

👉 Wij creëren en beheren jouw social media accounts en reageren op reacties van jouw volgers. Dat alles uiteraard binnen de afgesproken huisstijl en tone of voice


Wat je van ons mag verwachten? 

✓ Management: Wij beheren jouw sociale media kanalen alsof het die van ons zouden zijn. 
✓ Content creatie: We bedenken en creëren leuke teksten bij nog leukere designs. 
✓ Planning: We plaatsen dit in een overzichtelijke contentkalender en we zorgen ervoor dat je posts geplaatst worden op de afgesproken tijdstippen. 

Wil je ook adverteren op social media? Kom maar op!

Onze aanpak

Kick-off

We starten met een kick-off meeting en duiken samen in jouw merk. Door 👇

✓ te luisteren
✓ en kritische vragen te stellen

zijn we in staat om een duidelijk marketingkader op te stellen die aanleunt bij jouw strategie. Een strategie op basis van je consumenten, niet je kanalen.

We hechten veel belang aan deze meeting en willen daar het verschil maken. We willen voor jou een partner zijn die diepgaand met jou meedenkt en een creatieve en correcte uitwerking verzorgt. Hell yeah!

Content creatie

We creëren content voor jouw consumenten en de bijhorende social media kanalen:

✓ Facebook

✓ Instagram
✓ Twitter
✓ LinkedIn
✓ TikTok
✓ en vele anderen. 

Op welke kanalen jij aanwezig bent, kiezen we samen. Content afgestemd op je doelgroep, de kanalen waar ze aanwezig zijn en volledig binnen jouw branding.

Strategie

Een sterke strategie en een goede tactische opzet maken social media tot een succes. We zorgen er dan ook voor dat die strategie uitgebreid is besproken en neergeschreven.

Elke doelgroep verdient een eigen aanpak. Want een strategie en aanpak stemmen we af op je consumenten, niet je kanalen. Die vloeien voort uit de strategie, op een zeer efficiënte manier.

Trends spotten

Trendwatchers zijn we hier allemaal. We houden ervan om nieuwe dingen te proberen en uitdagingen aan te gaan. We blijven bij door progressief te denken, maar ook opleidingen en aanwezigheid op interessante conferenties hoort erbij.

Dat stelt ons in staat de nieuwste trends meteen en juist te integreren op jouw social media kanalen.

Opvolging

Dagelijks monitoren we de behaalde resultaten zodat we altijd efficiënt kunnen bijsturen. Op regelmatige basis stellen we rapporten op voor elk social media kanaal, zo krijg je steeds een overzicht van de behaalde resultaten. En natuurlijk ook waar te verbeteren naar de toekomst.

Communicatie

We hechten veel belang aan open communicatie in het ganse social media proces en onze samenwerking.

Je bent dan ook tijdig van alles op de hoogte. Als social media agency begeleiden en ontzorgen we jouw merk, je social media kanalen en team volledig.

Straffe social media? ‘t Zal wel zijn

Zin om samen digitaal te gaan?

Wij kunnen alvast niet wachten om jou te ontmoeten. Klik even door naar onze contactpagina of kom eens af! Wij nemen je graag mee in de digitale wereld.

© 2022 Gemaakt met ♡ in Herentals. Samen met jou creëren we digitale ervaringen.