Social media die jouw doelgroep aanspreekt

Pose it. Click it. Share it. Geen moderne marketingstrategie zonder social media en die verzorgt ons team met veel plezier voor jou. 👇

We zorgen ervoor dat de juiste posts bij de juiste mensen terechtkomen en nemen zelfs de hele community management op ons als je wilt. 

👉 Wij creëren en beheren jouw social media accounts en reageren op reacties van jouw volgers. Dat alles uiteraard binnen de afgesproken huisstijl


Wat je van ons mag verwachten? 

✓ Wij beheren jouw sociale media alsof het die van ons zou zijn. 
✓ We bedenken en creëren leuke teksten bij nog leukere designs. 
✓ We plaatsen dit in een overzichtelijke contentkalender
✓ We zorgen ervoor dat je posts geplaatst worden op de afgesproken tijdstippen. 

Wil je ook adverteren op social media? Kom maar op!

Onze aanpak

Kick-off

We starten met een kick-off meeting en duiken samen in jouw bedrijf. Door 

✓ te luisteren
✓ en kritische vragen te stellen

zijn we in staat om een duidelijk marketingkader op te stellen die aanleunt bij jouw strategie. 

We hechten veel belang aan deze meeting en willen daar het verschil maken. We willen voor jou een partner zijn die diepgaand met jou meedenkt en een creatieve en correcte uitwerking verzorgt. Hell yeah!

Content

We creëren content voor alle social media kanalen:

✓ Facebook

✓ Instagram
✓ Twitter
✓ LinkedIn
✓ TikTok
✓ en vele anderen. 

Op welke kanalen jij aanwezig bent, kiezen we samen. Content voor elk kanaal, afgestemd op je doelgroep en volledig binnen jouw huisstijl.

Strategie

Een sterke strategie en een goede tactische opzet maken social media tot een succes. We zorgen er dan ook voor dat die strategie uitgebreid is besproken en neergeschreven.

Elk social media kanaal verdient een eigen aanpak. Daar zorgen we voor, op een zeer efficiënte manier.

Trends

Trendwatchers zijn we hier allemaal. We houden ervan om nieuwe dingen te proberen en uitdagingen aan te gaan. We volgen geregeld opleidingen en zijn aanwezig op interessante conferenties. Dat stelt ons in staat de nieuwste trends meteen en juist te integreren op jouw social media kanalen.

Opvolging

Dagelijks monitoren we de behaalde resultaten zodat we altijd efficiënt kunnen bijsturen. Op regelmatige basis stellen we rapporten op voor elk social media kanaal, zo krijg je steeds een overzicht van de behaalde resultaten.

Communicatie

We hechten veel belang aan open communicatie in het ganse social media proces. Je bent dan ook tijdig van alles op de hoogte. Als social media agency begeleiden en ontzorgen we jouw merk en team volledig.

Straffe social media? ‘t Zal wel zijn

Zin om samen digitaal te gaan?

Wij kunnen alvast niet wachten om jou te ontmoeten. Klik even door naar onze contactpagina of kom eens af! Wij nemen je graag mee in de digitale wereld.

© 2022 Gemaakt met ♡ in Herentals. Samen met jou creëren we digitale ervaringen.