social-media-content-creatie.jpg

Social media

Kunnen we nog zonder social media? Wij vinden van niet. Een imago opbouwen doe je via Facebook, LinkedIn, Instagram, TikTok of Pinterest. Of wij dat voor jou willen doen? Da’s zeker dat!

Wat je van ons mag verwachten?

Geen moderne marketingstrategie zonder social media en die verzorgt ons team met veel plezier voor jou. 👇 Content creëren dus maar ook nog veel meer.

We zorgen ervoor dat de juiste posts bij de juiste mensen terechtkomen en nemen zelfs de hele community management op ons. Want content is het middel om een community op te bouwen en te engageren.

👉 Wij creëren en beheren jouw social media accounts en reageren op reacties van jouw volgers. Dat alles uiteraard binnen de afgesproken huisstijl en tone of voice.

Wil je ook adverteren op social media?  

Kom maar op!

caro-tiktok-1200x627.png

Facebook

Instagram

Pinterest

LinkedIn

TikTok

BeReal

Facebook

Instagram

Pinterest

LinkedIn

TikTok

BeReal

Strategie

Een sterke strategie en een goede tactische opzet maken social media tot een succes. We zorgen ervoor dat die strategie uitgebreid wordt besproken en neergeschreven.

Elke doelgroep verdient een eigen aanpak. Want een strategie en aanpak stemmen we af op je consumenten, niet je kanalen. Die vloeien voort uit de strategie. 

Contentcreatie

We creëren content voor jouw consumenten voor talloze kanalen. Social media horen daar ook bij. Denk aan platformen zoals: Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, TikTok, Pinterest en vele anderen.

  Op welke kanalen jij aanwezig bent, en hoe je daar aanwezig bent, dat kiezen we samen. En dit alles volledig volgens jouw branding.

  Opvolging

  Dagelijks monitoren we de behaalde resultaten zodat we efficiënt weten bij te sturen. Op regelmatige basis stellen we rapporten op voor elk social media kanaal, zo krijg je steeds een handig overzicht van de behaalde resultaten. 

  En natuurlijk ook waar te verbeteren naar de toekomst toe. 

  Trends in de gaten houden

  Trendwatchers zijn we hier allemaal. We houden ervan om nieuwe dingen te proberen en uitdagingen aan te gaan. We blijven bij door progressief te denken, maar ook opleidingen en aanwezigheid op interessante conferenties hoort erbij.

  Dat stelt ons in staat de nieuwste trends meteen en juist te integreren op jouw social media kanalen.

  Communicatie

  We hechten veel belang aan open communicatie in het ganse social media proces en binnen onze samenwerking.

  Je bent dan ook tijdig van alles op de hoogte. Als marketing agency begeleiden en ontzorgen we jouw merk, je social media kanalen en team volledig

  Uit eigen keuken

  soubry-01.jpg
  contentcreatie-thebelgian.jpg
  croky-04.png
  contentcreatie-thebelgian.jpg
  frisia-02.png
  croky-02.png
  frisia-01.jpg
  oep-02.jpg
  croky-01.png
  croky-03.png
  oep-05.jpg
  croky-05.png
  frisia-03.jpg
  croky-06.png
  koetjesreep-01.jpg
  oep-01.jpg
  oep-04.jpg
  croky-07.png
  oep-03.jpg
  croky-09.jpg
  The Belgian
  Croky
  Soubry
  Old El Paso

  ‘t Zal wel zijn

  Straffe social media?