social1.png

Social media

Kunnen we nog zonder social media? Wij vinden van niet. Een imago opbouwen en community opzetten doe je via Facebook, LinkedIn, Instagram, TikTok en vele anderen social media kanalen. Of wij dat voor jou willen doen? Da’s zeker dat!

Pose it. Click it. Share it.

Geen moderne marketingstrategie zonder social media en die verzorgt ons team met veel plezier voor jou. 👇 Content creëren dus maar ook nog veel meer.

We zorgen ervoor dat de juiste posts bij de juiste mensen terechtkomen en nemen zelfs de hele community management op ons. Want content is het middel om een community op te bouwen en te engageren.

👉 Wij creëren en beheren jouw social media accounts en reageren op reacties van jouw volgers. Dat alles uiteraard binnen de afgesproken huisstijl en tone of voice.

Wat je van ons mag verwachten?

✓ Management: Wij beheren jouw sociale media kanalen alsof het die van ons zouden zijn. 
✓ Contentcreatie: 
We bedenken en creëren leuke teksten bij nog leukere designs. 
✓ Planning:
We plaatsen dit in een overzichtelijke contentkalender en nemen de opzet en het community management op. 

Wil je ook adverteren op social media

 

Kom maar op!

caro-tiktok-1200x627.png

Facebook

Instagram

Twitter

LinkedIn

TikTok

BeReal

Facebook

Instagram

Twitter

LinkedIn

TikTok

BeReal

Onze aanpak

Kick-off

We starten met een kick-off meeting en duiken samen in jouw merk. Door 👇

✓ te luisteren
✓ en kritische vragen te stellen

zijn we in staat om een duidelijk marketingkader op te stellen die aanleunt bij jouw strategie. Een strategie op basis van je consumenten, niet je kanalen.

We hechten veel belang aan deze meeting en willen daar het verschil maken. We willen voor jou een partner zijn die diepgaand met jou meedenkt en een creatieve en correcte uitwerking verzorgt. Hell yeah!

Contentcreatie

We creëren content voor jouw consumenten voor talloze kanalen. Social media horen daar ook bij. Denk aan platformen zoals: Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, TikTok, Pinterest en vele anderen.

  Op welke kanalen jij aanwezig bent, en hoe je daar aanwezig bent, dat kiezen we samen. En dit alles volledig volgens jouw branding. 

  Heb jij een duwtje in de rug nodig voor jouw content? Schakel de hulp in van onze gratis template contentplanner.
   
   

  Download onze contentplanner

  Strategie

  Een sterke strategie en een goede tactische opzet maken social media tot een succes. We zorgen ervoor dat die strategie uitgebreid wordt besproken en neergeschreven.

  Elke doelgroep verdient een eigen aanpak. Want een strategie en aanpak stemmen we af op je consumenten, niet je kanalen. Die vloeien voort uit de strategie. 

  Trends in de gaten houden

  Trendwatchers zijn we hier allemaal. We houden ervan om nieuwe dingen te proberen en uitdagingen aan te gaan. We blijven bij door progressief te denken, maar ook opleidingen en aanwezigheid op interessante conferenties hoort erbij.

  Dat stelt ons in staat de nieuwste trends meteen en juist te integreren op jouw social media kanalen.

  Opvolging

  Dagelijks monitoren we de behaalde resultaten zodat we efficiënt weten bij te sturen. Op regelmatige basis stellen we rapporten op voor elk social media kanaal, zo krijg je steeds een handig overzicht van de behaalde resultaten. 

  En natuurlijk ook waar te verbeteren naar de toekomst toe. 

  Communicatie

  We hechten veel belang aan open communicatie in het ganse social media proces en binnen onze samenwerking.

  Je bent dan ook tijdig van alles op de hoogte. Als marketing agency begeleiden en ontzorgen we jouw merk, je social media kanalen en team volledig

  ‘t Zal wel zijn

  Straffe social media?