Branding

“Your brand is what other people say about you when you’re not in the room.”

En als oprichter van Amazon weet Jeff Bezos écht wel waarover hij spreekt. Branding gaat niet om enkel je naam of je logo, maar wel om het gevoel dat mensen aan je merk koppelen. En aan de opbouw van die branding werken we ontzettend graag mee. 👇

Waarom (re)branding belangrijk is

Branding is belangrijk voor de groei en sterke basis van je merk. 

👉 Het zorgt voor trouwe klanten.
👉 Je bent anders dan concurrenten.
👉 Je blijft steeds in het achterhoofd van je doelgroep. Je blijft top of mind.
👉 Consumenten geloven je sneller.
👉 Herkenbaarheid bij jouw merk helpt de consument in zijn overvloed aan keuze.
👉 Het geeft je meer stabiliteit in je marktaandeel.

  Branding en communicatie gaan hand in hand

  Je kent je eigen verhaal natuurlijk het allerbeste, maar is dat ook hoe anderen jou zien? Is dat hoe je doelgroep jou ziet? Met de juiste branding en communicatie zitten jij en je doelgroep op één lijn.

  Het gaat dus niet alleen om de visuele uitstraling, maar ook om de persoonlijkheid van je merk, je merkidentiteit. Want dat is wat mensen onthouden. Hoe Think Tomorrow in dat plaatje past? We sturen je de juiste richting uit en zorgen voor een stevige basis waarmee jij verder kunt.

  Ja, ik wil werken aan de branding van mijn merk

  Branding en communicatie gaan hand in hand

  Wat je van ons mag verwachten

  Wat zijn de redenen dat je klanten bij je kopen? En nog veel belangrijker, waarom kopen je niet-klanten bij de concurrent? Daar gaan we tijdens onze kick-off meeting dieper op in. 
  Daarna gaan we gestructureerd en met enorm veel enthousiasme te werk om vorm te geven aan je merkstrategie, merkidentiteit en (re)branding

  Stap 1: Businessanalyse en huidige merkidentiteit 👀
  We draaien je merk binnenstebuiten. We starten met een gestructureerd interview. Daarna gaan we na wat er goed zit en geven we aandacht aan waar het beter kan. We bekijken je logo, verhaal, huisstijl, tone of voice en onderzoeken hoe consumenten je ervaren.
  Heb je net een nieuw merk uit de grond gestampt? Dan bekijken we met veel plezier al deze dingen samen met jou om tot een goede merkidentiteit en branding te komen. 
  Stap 2: Merkstrategie en plan van aanpak ✍️
  We brengen alles op één lijn in je merkstrategie. Een samenhangend geheel dat logisch in elkaar zit en duidelijk is. We stellen een plan van aanpak op met deadlines en concrete taakverdelingen voor jou en het TT-team dat mee aan jouw merkidentiteit zal bouwen. Je staat steeds in contact met dezelfde persoon. Deze projectmanager is jouw aanspreekpunt doorheen het hele traject.
  Stap 3: Let’s get things done 👊
  Tijd voor onze copywriters, designers en developers om de koppen bij mekaar te steken en aan de slag te gaan. 
  Onze expertise, zoals digital graphic design of motion design, kan bovendien op verschillende vlakken worden ingezet. Welke diensten jouw merk nodig heeft om écht te schitteren, bepalen we samen.

  Stap 4: Bijsturen en optimaliseren 🎯

  We gaan samen doorheen het hele plaatje. Wat zegt Google Analytics? Welke keywords komen nog naar boven in de Google Search Console? En wat zijn de resultaten op de verschillende communicatiekanalen heen? Kortom, we vragen onszelf af: klopt alles en zijn de resultaten volgens verwachting? Hoe optimaliseren we alle processen? 

  Durf jij je merk of bedrijf in vraag stellen?

  Wil jij werken aan de branding en merkidentiteit van jouw merk? Dan staan we je graag bij. 

  Ja, ik stel mijn merk graag in vraag

  Waarom je voor Think Tomorrow kiest

  Wij zijn het digital marketing agency dat digitaal denkt, marketing ademt en om jouw business geeft. We willen niet alleen de uitvoerder zijn, maar ook de kritische noot en pingponger die jou uitdaagt!

  We zeggen niet dat digitale marketing onze passie is. Dat voel je. We zeggen niet dat we om je merk geven. Dat merk je.

  Digitale ervaringen creëren, samen met jou. Dat is onze missie.

  Voel zelf het verschil in aanpak. Don’t be shy, praat met ons!

  📞 +32 14 84 91 00

  Waarom je voor Think Tomorrow kiest

  Zin om samen digitaal te gaan?

  Wij kunnen alvast niet wachten om jou te ontmoeten. Klik even door naar onze contactpagina of kom eens af! Wij nemen je graag mee in de digitale wereld.

  © 2022 Gemaakt met ♡ in Herentals. Samen met jou creëren we digitale ervaringen.