De'Longhi Cofftails

Een project voor De'Longhi door

Kevin_1.png
johnny-2.png
Caro_1.png
Sofie_1.png
Sarah_1.png

ZOMERCAMPAGNE MET SMAAK

Cold brew koffies zijn ‘hot’ in de zomermaanden. De uitdaging die ons team van De'Longhi kreeg, was dan ook simpel: "Promoot de cold brew technologie op onze nieuwste toestellen."

Omdat een goede marketingcampagne niet focust op de features, maar wel op het resultaat, keken we verder dan de technologie alleen.

We maakten een emotionele connectie met het publiek door in te zetten op de gezelligheid die 'samen een koffie drinken' met zich meebrengt. Vrienden thuis uitnodigen, samen de zomer lanceren en lekkere cofftails serveren, daar wilden we naartoe.

COFFTAILS VOOR ELK MOMENT


Wat veel mensen niet weten, is dat cold brew koffies de ideale basis vormen voor een lekker verfrissende cocktail. We lanceerden de term 'cofftails': verfrissende cocktails op basis van versgemalen koffie. Voor iedereen, voor elk moment.

Met het startschot van de campagne in de zomer en een strategisch plan voor de komende drie jaren, burgeren we het concept langzaam in.

machine.png
social-media-mockup-2-copy.png

KIJK MEE ACHTER DE SCHERMEN

We coördineerden de samenwerking met alle partners voor de smaakmakende videoshoot. Samen met mixologe Hannah Van Ongevalle, Studio Legein en onze vrienden van The BlackBox kreeg dit project een verbluffende start.

Het resultaat is een mix van klassieke cofftails zoals Espresso Martini en
Affogato en unieke De'Longhi cofftails zoals Longhi For Summer, Tequesso en Amoregato.

Krijg met deze video een kijkje achter de schermen!

VAN PROMOVIDEO TOT WEBDESIGN

Wanneer de creatie van het beeldmateriaal klaar was, startte het volgende team met het designwerk. Zij maakten knallende promovideo's, aantrekkelijke campagnebeelden voor online en offline reclame en een uitgebreid webdesign.

Ook onze copywriter ging aan de slag met de juiste boodschappen per kanaal. Als overkoepelend agency houden we het overzicht op de gehele campagne en sturen we bij waar nodig. 

Zin gekregen om te proeven? Ontdek alle cofftails op de website van De'Longhi. 

Ja, ik ben benieuwd

mockups-03.png

START DE ZOMER MET COFFTAILS

mockups-01.png
mockups-02.png
social-media-mockup-2-copy.png

Smaakt naar meer?

Wil jij ook een campagne op maat van jouw doelpubliek?
Mail dan eens met Kevin of Robin