Campagne zonder verliezers #makingmemories

TL;DR: Wij werken al vier jaar op rij mee aan de communie wedstrijd van C&A. Hierbij geven ze maar al te graag 100 springkastelen weg als je een formulier invult. Maar je moet wel in het bezit zijn van een unieke code. Voor deze campagne hebben wij ontelbare unieke codes voorzien die per flyer uitgedeeld worden door de winkelpunten. En een bijhorende wedstrijdpagina om de codes in te geven.

PS deze campagne hebben we ontwikkeld op Laravel, het populaire PHP framework.

Ook dit jaar stonden we te springen om de digitale campagne voor C&A uit te werken. 💪 Rond deze tijd van het jaar wordt in België het communie of lentefeest gevierd. Een mooie kans voor ouders, familie en vrienden om hun kinderen eens te verwennen. Bij C&A gaat deze gebeurtenis ook niet zomaar voorbij. Om het lente- of communiefeest extra op te leuken geven ze graag 100 springkastelen weg! Ze schakelden ons voor het vierde jaar op rij in om deze campagne digitaal uit te werken. Heb jij zin om een springkasteel te winnen?

Elk feestbeest krijgt een cadeau!

Hoe gaat dat in zijn werk? Als je een kledingstuk uit de feestelijke lentecollectie voor kids koopt, krijg je een deelnameflyer. Op deze flyers staat een unieke code die wij gegenereerd hebben en die je ook nodig hebt om deel te nemen. Even jouw gegevens achterlaten via een formulier en voila, je hebt al gewonnen! Want naast 100 springkastelen geven ze ook 30 retroprintjes per deelnemer weg via Smartphoto.be. 📷

Ieder jaar steeds meer deelnames 📈


De campagne werd gelanceerd op woensdag 12 februari en beëindigd op woensdag 18 maart. Tijdens deze periode zijn er 10.730 totale paginaweergaves geweest op de website. Een stijging van 16% ten opzichte van de vorige campagne.

Zin om over jouw webproject te praten?

Bij Think Tomorrow houden we van uitdagingen. Vertel ons over jou, je bedrijf en waarom je een nieuwe website wil laten maken. Wie weet komt jouw project binnenkort dan wel tussen onze casestudies te staan. Go for it! 👉

Zin om samen digitaal te gaan?

Wij kunnen alvast niet wachten om jou te ontmoeten. Klik even door naar onze contactpagina of kom eens af! Wij nemen je graag mee in de digitale wereld.

© 2021 Gemaakt met ♡ in Herentals. Samen met jou creëren we digitale ervaringen.