Websites laten maken

Een centrale plek om te inspireren, informeren en converteren. Maar ook een online visitekaartje dat gevoelens opwekt, missies samenvat en nuttige info verspreidt. Jup, dat is exact wat websites zijn. Het middelpunt van je online communicatie, de basis van jouw organisatie. En dus ook die van ons.

Zelf je websites maken?

Dankzij heel wat platformen - zoals Wix, Weebly of Squarespace - is het tegenwoordig relatief gemakkelijk om zelf een website te maken. Afhankelijk van je doelen, kun je zo al een eerste nood bij je klanten invullen. Check! ✅

Wil je écht alles uit je website halen en kansen benutten? Dan moet je gaan voor een website waar een doordachte strategie achter zit, met een design dat past bij je merk en gebruiksvriendelijk is. En daar kunnen wij je mee helpen! Dubbel check! ✅✅

Websites, webshops,… Als ‘t maar online is

Websites maken, dat is écht ons ding. Daar krijgen we vlinders van in onze buik en staan we met plezier vroeger voor op. En van webshops kennen we ook wel iets. Vraag maar aan onze opdrachtgevers Optiphar en Carrodrain.

We werken toe naar een website die resultaten oplevert. Eentje met een doordachte strategie, fonkelnieuw webdesign en uitgekookt webdevelopment.

Zou je ‘t leuk vinden als we ook je teksten vlot leesbaar maken? Want dat kunnen we! Pakkend, dynamisch of liever wat serieuzer? Onze copywriters kennen de verschillende schrijfstijlen beter dan de kleuren van hun onderbroek. Straf, hé!

Wat je van ons mag verwachten?

👉 We luisteren naar je verhaal en lezen tussen de lijntjes.
👉 We stellen een strategie op en maken een eerste design. Dan heb je meteen een idee van hoe het er kán uitzien. We zeggen het bewust zo, want álles is aanpasbaar. 
👉 We volgen op en sturen bij na de livegang. 

Wil je je website zelf beheren? Met Chief - ons eigen contentmanagementsysteem - is het mogelijk om content toe te voegen, foto’s aan te passen en nog veel meer. We maken alles op maat van jouw bedrijf. Dat deden we voor Steylaerts ook. Ontdek het in deze casestudie.

👉 Monitoring van jouw website. Dankzij heel wat handige tools worden we op de hoogte gehouden van veranderingen aan jouw website. Staat hij plots offline? Dan weten we dat al vóór jouw eerste tas koffie uit is.

👉 Betrouwbare hostings. Wij werken alleen met partners die zichzelf al bewezen hebben in het verleden. Combell is er daar één van. Met een uptime van 99,99% garandeert Combell dat je website maximum 8 uur op jaarbasis offline kan zijn. Dit om bijvoorbeeld een upgrade of belangrijke werken uit te voeren. 8 uur klinkt veel, maar voor grote veranderingen is dat best snel. 👉 API development. Een API dient als interface tussen verschillende softwareprogramma’s. Voor een webshop is het bijvoorbeeld van belang om de code zo te schrijven dat je er gemakkelijk een betaalprovider aan kunt koppelen. Voor die integratie van informatie zorgen we dus heel graag.👉 Mogelijkheid tot maandelijks support. We blijven bereikbaar en beschikbaar. Zit er iets niet helemaal snor? Wil je een aanpassing doen, maar lukt het je niet? Wij helpen je meteen verder.

Wat wij van jou verwachten

👉 Evenveel enthousiasme, want dat werkt gewoon kei aanstekelijk. 🤪
👉 Voldoende input. We proberen in je huid te kruipen, maar hebben niet de sectorkennis en ervaring die jij bezit. We willen echt alles weten.
👉 Regelmatig feedback. Want alleen zo kunnen we de website maken die écht bij jou past. 

Als je dacht dat een website voor ons zomaar een snelle service is, heb je ‘t grondig mis. We willen aandacht en tijd steken in jouw website, maar dat kunnen we alleen doen als jij met ons meedenkt. 😉

Yes, ik wil een website laten maken

Waarom je voor Think Tomorrow kiest

Wij zijn het digital marketing agency dat digitaal denkt, marketing ademt en om jouw business geeft. We willen niet alleen de uitvoerder zijn, maar ook de kritische noot en pingponger die jou uitdaagt!

We zeggen niet dat digitale marketing onze passie is. Dat voel je. We zeggen niet dat we om je merk of bedrijf geven. Dat merk je.

Digitale ervaringen creëren, samen met jou. Dat is onze missie.

Voel zelf het verschil in aanpak. Don’t be shy, praat met ons!

📞 +32 14 84 91 00

Waarom je voor Think Tomorrow kiest

Zin om samen digitaal te gaan?

Wij kunnen alvast niet wachten om jou te ontmoeten. Klik even door naar onze contactpagina of kom eens af! Wij nemen je graag mee in de digitale wereld.

© 2021 Gemaakt met ♡ in Herentals. Samen met jou creëren we digitale ervaringen