You never go full stack 🤯

Samenwerken is de beste weg naar een performant team en een succesvol project. Dat is full stack. And you never go full stack alone! We leggen je graag uit waarom 👇
Geschreven door Ben Cavens

De combinatie van ieders vakkennis vormt voor ons de full stack mindset. We verwachten niet dat je in je eentje alles kunt of dat je een full-package developer bent. Draag je steentje bij door jouw passie en specialisatie toe te passen. 


Kennis delen is ons ding

Kennis oppikken en delen met elkaar is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. Dat doen we door must-read artikels te delen, workshops te volgen of naar een inspirerende conferentie te gaan. Aandachtig luisteren naar specialisten die even gepassioneerd met hun vak bezig zijn als wij, dat werkt motiverend en verrijkend.

Fallback image

“The best apps aren't built by programmers. They're built by teams. That's why we designed this conference for everybody.”
- Full Stack Europe

Fallback image

Full stack, wat is dat nu juist? 🦄

Full stack is een term die gebruikt wordt om een developer te beschrijven die een brede vakkennis bezit. In tegenstelling tot een specialist in een specifiek vakgebied, kent hij of zij dus zowel de back-end als front-end wereld goed. Noem hem of haar gerust de allround developer die eigenhandig een project van design tot deploy kan opleveren. Zeker een meerwaarde om zo iemand aan boord te hebben. 

“Dat is dan toch ideaal?” Horen we je denken. Het is zeker handig, maar die zelfstandigheid kan soms leiden tot isolement. Een developer krijgt één project toegewezen. En als een onafhankelijke rambo werkt deze persoon de opdracht eigenhandig af. Maar wij werken liever als een team, want samenwerken is volgens ons de beste weg een tot succesvol project.

Dus we verleggen de focus en vragen ons af: is het niet beter om als team full stack te groeien, in plaats van als individu? Onze ervaring leert alvast van wel.

Fallback image

Wat betekent full stack voor ons? 👉

Wij geloven niet alleen in het individu, maar ook in ons team. We willen dan ook dat het ganse team een project samen start en eindigt, niet slechts één persoon. Iedereen is gepassioneerd bezig met wat hij of zij graag doet en blinkt uit in een specifiek vakgebied. Zet alle specialisten samen en je krijgt een team van experts die kwaliteit bieden. We geloven daarom niet in één iemand die van alles wat weet, maar één team van specialisten die samenwerkt, continue afstemt en groeit. Een full stack team met een full stack mindset. Een uitdaging? Absoluut. Maar wel eentje die het waard is. Vandaar dus onze filosofie: You never go full stack (alone).

Fallback image

Alle developers van Think Tomorrow waren - met het nodige enthousiasme - de volle twee dagen aanwezig op Full Stack Europe. Je herkende ons aan het t-shirt dat we speciaal voor dit evenement hadden gemaakt. Of aan de stickers die op onze computers plakte.

Zin in jouw eigen sticker?

Start een twittergesprek met ons via @thinktomorrowbe, @bencavens, @yinxes, @tijsverellen_ of @kingjohnny. Wij beloven je alvast interessante en inspirerende gesprekken. 

Pinky promise. 🤝

younevergofullstack-stickers.png