Gebruiksvriendelijk adminpaneel met steyl

Een project voor Steylaerts door

Ben_1.png
johnny-2.png
Tijs_2.png

Klanttevredenheid. Het is een begrip waar we bij Think Tomorrow buitengewoon veel gewicht aan hangen. Steylaerts deelde met ons de beperkingen van hun website en we wisten meteen dat we hen hierin konden begeleiden.

Luisteren naar de vraag van de klant

Een website overnemen is voor ons een koud kunstje. En omdat we niet alleen doen wat de klant vraagt, maar ook luisteren naar wat hij nodig heeft, beslisten we met Steylaerts om ook aandacht te besteden aan de ‘fundering’ van hun online verhaal. Zo beleeft deze specialist in badkamerrenovaties nog jarenlang plezier aan hun website.

We namen de volgende onderdelen onder handen:

👉 Opbouw nieuwe website.
👉 Aanpassing customer journey.
👉 N
ieuw en gebruiksvriendelijker adminpaneel.

steylaerts-casestudie.jpg

Problemen detecteren en oplossingen voorzien

Steylaerts is een bekende naam - zeker in de regio Lier/Herentals - en is de laatste jaren uitgegroeid tot één van de grootste spelers op de markt. De website speelt dan ook een grote rol in hun online communicatie

Momenteel worden de meeste klantenafspraken vastgelegd in de prachtige showrooms in Lier en Temse. Klanten kunnen er rustig de sfeer opsnuiven. En natuurlijk moet diezelfde sfeer ook vertaald worden naar de online ervaringen. Daar werken hun eigen teamleden dan ook constant aan. 

Als specialisten op vlak van ‘all things digital’ merkten we meteen heel wat onderliggende frustraties bij het werken in het vorige adminpaneel van de website. Afbeeldingen vervangen, nieuwe pagina’s aanmaken of een nieuwe vertegenwoordiger toevoegen. Het zijn maar enkele voorbeelden van ‘moeilijke procedures’ die ze ondervonden. En dat terwijl ze die simpele aanpassingen natuurlijk het liefst in een paar klikken klaar hebben. 

Wanneer ze dan ook nog eens wekenlang moeten wachten op een antwoord van een deskundige om één van die aanpassingen te kunnen doen, dan is de maat helemaal vol. En dat begrijpen we maar al te goed. 

Wij geloven dat klanten zelf makkelijk webmasters kunnen zijn van hun eigen website. Bij Think Tomorrow werken we dan ook graag op maat om die frustraties om te zetten naar onverbloemde voldoening. Met ons zelfontworpen content managementsysteem - of zoals we het hier liever zeggen, site management system - is Chief echt een schot in de 🎯.

Lees hier alles over Chief

Steylaerts Chief dashboard
Chief dashboard

Makeover van website adminpaneel met Chief

De look en feel van de site is nauwelijks veranderd, maar de motor van de website onderging wel een complete makeover. Concreet geniet Steylaerts nu van de volgende verbeteringen in hun adminpaneel

👉 Minimalistisch design. Zonder nutteloze configuraties of vakjargon dat alleen developers begrijpen. 
👉  Drag & drop paginabouwer.
Deze functie laat toe om de opbouw van de website volledig aan te passen. Dat is vooral een helder antwoord op de vraag ‘kunnen we ons tegeloverzicht niet hoger zetten op de pagina?’. Foto’s aanpassen, promo’s toevoegen en zo veel meer, het gaat nu écht vanzelf.
👉 Automatisch aangepaste openingsuren.
Je website afstemmen op het bouwverlof met aangepaste openingsuren die automatisch verschijnen. Gewoon omdat jij het als webmaster zo hebt ingesteld. Functies als deze zorgen voor dat tikkeltje extra gebruiksgemak.
👉 Nieuwe op maat gemaakte functies opvragen. De mogelijkheid om eender welke op maat gemaakte functie aan te vragen bij een development team, dat kom je niet vaak tegen. Onze developers ontwikkelden Chief volledig zelf en kunnen zo eender welk verzoek van de klant beantwoorden.

Steylaerts Chief pagebuilder
Chief pagebuilder

Overname klaar. Next up: redesign!

Chief zorgt ervoor dat klanten zich alleen hoeven te focussen op de content van de website. Dat is voor ons de essentie van een adminpaneel en dat is ook wat Steylaerts verwachtte. Zonder tijd te verliezen aan tijdrovende websiteaanpassingen, focust Steylaerts zich nu volledig op hun succesvolle business. Daar waar ze goed in zijn en graag doen. 🤘

Een blije opdrachtgever, dat is waar we het voor doen bij Think Tomorrow. Maar ons werk is nog niet af. Integendeel! Wij werken achter de schermen volop aan een volledig redesign van de Steylaerts website. En ook in de Steylaerts showrooms geniet elke bezoeker binnenkort van onze nauwe samenwerking. Deze keer in de vorm van een glasheldere en op maat gemaakte explainervideo. Stay tuned!

Onder de indruk?

Ook advies nodig?

Zit je met een vraag?

Benieuwd wat wij kunnen?

Onder de indruk?

Ook advies nodig?

Zit je met een vraag?

Benieuwd wat wij kunnen?

HOW ABOUT YOU?

Bij Think Tomorrow gaan we hard of gaan we niet. Vertel ons over jou, je merk en je bedrijf. Dan maken wij het graag nóg beter. 👇