Hoeveel kost een website?

Een vraag die we regelmatig krijgen, maar waar het antwoord afhangt van de opdracht. We starten altijd vanuit een basisofferte van €3.499,-. Voor dat bedrag heb je al een basis website met een professionele uitstraling.
👉 Premium template design in de huisstijl van jouw merk.
👉 Geoptimaliseerde seo.
👉 Contactpagina met formulier.
👉 Super gebruiksvriendelijk beheer Chief, ons eigen CMS.
👉 SSL voor één jaar.
👉 Geoptimaliseerd voor mobile, tablet en desktop
👉 Meertaligheid
👉 Search
👉 Tracking

Maak mij een offerte op maat

Hoelang duurt het om een website te maken?

Vier weken... 🤔 In een wereld, waarbij er geen nauwe samenwerking is met de opdrachtgever of regelmatige feedbackmomenten.

Dat is net wat wij niet doen als we een website bouwen. Doorlooptijd van een nieuwe website is afhankelijk van het project. Onze ervaring is dat de doorlooptijd van getekende offerte tot oplevering van je website twee maanden in beslag neemt. Het hangt allemaal af van jouw verhaal, de features die jouw website moet bevatten én de continue communicatiestroom tussen ons als enthousiaste partners.

Ik ben overtuigd en wil een eerste gesprek

In welk systeem bouwen jullie?

We hebben op basis van onze ervaring gekozen om standaard te werken met het Laravel framework. Wij ontwikkelen daarnaast geen WordPress websites, omdat we ons eigen platform gebouwd hebben, Chief.

We hebben onderzocht waar het grootste verschil zit in de verschillende platformen als WordPress of Craft en kwamen erachter dat meertaligheid de grootste bottleneck is. Dit gecombineerd met een complexere manier van pagina’s opbouwen. We besloten om zelf aan de slag te gaan en een eigen adminpaneel te bouwen. Meertaligheid is vanaf de basis mee geïntegreerd in onze webprojecten.

Een CMS die zéér gebruiksvriendelijk is en waar jij als gebruiker kunt focussen op de inhoud van je site.

Waarom met ons in zee gaan?

Wij kiezen voor een partnership, geen development op zich. Als we de kick-off achter de rug hebben, merk je vast meteen door waarom een samenwerking met ons een goede keuze is. We hanteren een persoonlijke aanpak, zijn rechtuit en doen méér dan alleen een website bouwen.

We denken na over je strategie en gaan op zoek naar de sterktes van jouw merk. Zo besteden we ook aandacht aan de branding van je bedrijf en de ‘what’s in it for me’ voor je lezer. Want jouw bezoeker stellen we voorop. Een website maak je niet voor je eigen ego, wel voor je doelgroep!

✅ Je project is geoptimaliseerd voor Google & zoekmachines.
✅ Een optimaal design voor verschillende toestellen. Yes! That's responsiveness.
✅ Toegang tot het beheersysteem (CMS) en zelf pagina’s aanpassen en bijmaken. Onbeperkt en supergemakkelijk!
✅ We laten je niet aan je lot over. Je krijgt support en advies voor een nog betere website.
✅ We houden altijd een oogje in het zeil. Als je webproject offline komt door een technische fout, krijgen we een melding en lossen we het op, nog voor jij je koffietas uitdrinkt.

Wat gebeurt er na het project?

We zijn en blijven er voor je. Als er nog errors of bugs opduiken in de eerste maand na oplevering, lossen we die op. Eenvoudig! We volgen samen met jou op hoe de website het doet en passen aan waar nodig.

Nog een andere vraag? 

Stuur ze ons door en we geven er graag een antwoord op. ✉️ Krijg hier je antwoord

Zin om over jouw project te praten?

Bij Think Tomorrow houden we van uitdagingen. Vertel ons over jou, je bedrijf en waarom je denkt over jouw project. Wie weet komt jouw project binnenkort dan wel tussen onze casestudies te staan. Go for it! 👉