event-listeners-and-barbajs.jpg

Laravel, het beste framework voor jouw website.

Open Source Framework

Laravel gebruiken we voor de onderliggende structuur van een website of webapplicatie. Klinkt als Chinees? Bekijk het als de fundering waarop je je huis bouwt, de basis van een sterke constructie. 

Het framework - dat efficiëntie vooropstelt - beschikt over handige, veelgebruikte functionaliteiten en hanteert de laatste PHP-standaard waardoor code leesbaar en herbruikbaar blijft. En dat deelt het merk volledig gratis. Vandaar de open source benaming. Zo hoeft een developer niet steeds opnieuw nieuwe code uit te vinden, maar kan hij of zij werken met een aantal kapstokken. Handig, hé?

Ja, ik wil ook een website gebouwd op Laravel

laravel-thinktomorrow.jpg

De voordelen van Laravel

👉 Efficiënt

Met Laravel hoeven we niet alle code zelf te schrijven. Nice! In het framework zitten al veel packages waardoor je snel een applicatie opzet en je kunt focussen op de features die er toe doen. Dat scheelt een hoop tijd tijdens het ontwikkelproces. Goed voor jou en voor ons!

👉 Schaalbaar

Voor ons is het belangrijk dat een framework gemakkelijk te onderhouden en uit te breiden is. Bij Laravel is dat dankzij de schone, simpele en goed gedocumenteerde code helemaal het geval. Jouw website uitbreiden gaat dan ook sneller en gestructureerder.

👉 Krachtig

Laravel staat erom bekend dat je niet beperkt wordt in mogelijkheden. Is je project een complex systeem met uiteenlopende functionaliteiten? Dan is Laravel de beste oplossing, voor jou én voor ons.

innekegebruers-bedrijfsfotografie-thinktomorrow-reclamebureau-hetlevenopdewerkvloer-72-5.jpg

De voordelen van Laravel voor jou als klant:

👉 Stabiel, veilig en betrouwbaar: safety first!
👉 Makkelijk uit te breiden website.
👉 Goed te onderhouden: we houden je website sneller up to date.
👉 Kleine leercurve: de code is gemakkelijk overdraagbaar

Ik ben overtuigd en wil ook Laravel in mijn website

Chief, de handige assistent van Laravel 

Om de verdere opbouw van een website of webapplicatie helemaal efficiënt te laten verlopen, bouwden we bovenop Laravel ons eigen CMS-systeemChief. We kozen voor een minimalistische interface zodat jij je website zelf verder kan opbouwen. “Is dat zoiets als Wordpress?” Awel ja, maar dan véél beter! 

Wist je trouwens dat wij steeds de front- en back-end van een website los van elkaar ontwikkelen? Het biedt ons veel vrijheid biedt én jou veel mogelijkheden. Iedereen blij!

Wordpress is niets voor mij. Geef mij maar Chief!

getchief-dashboard.png
thinktomorrow-digitalmarketingagency.jpg

Compleet framework voor je website

Wil je een website of andere applicatie op maat laten bouwen? Heb je specifieke wensen? Laravel is absoluut geschikt voor de ontwikkeling en het beheer van complexe en krachtige websites. Benieuwd of jouw website aan vernieuwing toe is?

Zin om over jouw project te praten?

Bij Think Tomorrow houden we van uitdagingen. Vertel ons over jou, je bedrijf en waarom je denkt over jouw project. Wie weet komt jouw project binnenkort dan wel tussen onze casestudies te staan. Go for it! 👉