fa5.png

webprojecten social media

Internationale website en social media, gefixt!

Een project voor Fixall door

Ben_1.png
johnny-2.png
Caro_1.png

UNIFORMITEIT OVER 15 VERSCHILLENDE TALEN

Fix ALL® is de meest universeel bruikbare lijmkit in de markt. Hun producten worden gebruikt voor afdichten en monteren van allerlei verschillende bouwmaterialen op alle ondergronden en in alle omstandigheden.

Voor Fix ALL® ontwikkelden we een gebruiksvriendelijke admin waar ze hun productgamma per land kunnen beheren. Zo kunnen ze vanuit hun website doorlinken naar alle andere websites, zonder dat ze moeten inboeten aan uniformiteit.

FA.png

Fix All - of T-Rex voor de Spaanse en Portugese vrienden - is opgericht in 1966. Na al die jaren is het merk een vaste waarde geworden op de markt van chemische bouwspecialiteiten. Praktisch overal waar je gaat en staat in de bouw- en kluswereld kom je deze lijmkit tegen, want Soudal in maar liefst 130 landen actief is. Het kleine, Kempisch bedrijf is dus snel uitgegroeid tot een internationaal merk waarbij hun marketing steeds belangrijker werd voor hun aanwezigheid op de (ruime) markt.

fa1.png

Fix All, T-rex en een sterke social media strategie om je op de digitale markt te plaatsen. Soudal zorgt ongetwijfeld voor het eerste. En wij? Wij namen maar al te graag hun social media onder onze vleugels. Vijf jaar lang een gezonde mix aan DIY’s, bouwblunders én de maandelijkse kalenderposts verschenen op hun Facebookpagina in maar liefst 15 (!) talen. Een trouwe, mannelijke community van hobbyisten tot specialisten in het vak, die uitbreidt!

fa2.png

Voor de klant was het uitermate van belang dat hun product voorop staat, liefst zo opvallend mogelijk. Dus het beheren van hun productgamma was de key om een nieuwe website te lanceren. Maar omdat een website voor ons méér is dan een schap in de winkel, zijn we samen met Fix ALL® op zoek gegaan naar wat er nog voor hun belangrijk is.

Ieder Fix ALL®-product heeft zijn unieke USP’s, eigenschappen én toepassingen. Naast het tonen van het productgamma, was het visualiseren van al deze elementen ook belangrijk. Achterliggend wilde de klant zo inspelen op de steeds vernieuwende markt en hun concurrenten zo proberen voor te zijn.

productgamma.jpg

VAN MONDIAAL TOT LOKAAL PRODUCTGAMMA

Nadat de eerste producten werden ingevuld voor de Belgische markt, werd het al snel duidelijk dat ze het systeem ook wilden gebruiken voor andere markten. Maar omdat iedere markt zijn eigen productgamma heeft, mocht een product niet gewoon vertaalbaar zijn.

Onder de indruk?

Ook advies nodig?

Zit je met een vraag?

Benieuwd wat wij kunnen?

Onder de indruk?

Ook advies nodig?

Zit je met een vraag?

Benieuwd wat wij kunnen?

HOW ABOUT YOU?

Bij Think Tomorrow gaan we hard of gaan we niet. Vertel ons over jou, je merk en je bedrijf. Dan maken wij het graag nóg beter. 👇

#trots