persbericht-twerk-x-think-tomorrow.png

Think Tomorrow ondersteunt ambitieus groeiplan van Twerk vzw

Duurzame investeringen in 2021

Twerk investeerde eerder dit jaar al in duurzaamheid met zonnepanelen en een elektrische bestelwagen. Die lijn van duurzaamheid trekken ze nu graag online door. “Een volledige rebranding met een gloednieuw logo en een degelijke, frisse website die lang meegaat. Dat is precies wat we nog misten om ons beloftevolle groeiplan waar te maken”, vertelt Bart Michiels van vzw Twerk. 

Lokale partner met ervaring

De zoektocht naar een partner in digitale communicatie gebeurde niet van vandaag op morgen. “We waren op zoek naar een lokale partner die weet wat het inhoudt om digitaal sterk te staan. We zochten een ervaren team dat in mensentaal communiceert en liefde steekt in alles wat ze doen. Net zoals onze medewerkers dat ook doen. Die perfecte match vonden we bij Think Tomorrow.”

Zaakvoerder Kevin Heylen steekt zijn glimlach niet onder stoelen of banken: “Uiteraard zijn we trots dat Twerk voor Think Tomorrow heeft gekozen. In onze omgeving is de concurrentie sterk wat online agencies betreft. Dat vzw Twerk uit alle voorstellen 100% in Think Tomorrow gelooft, is een bevestiging van onze sterke referenties en meer dan 10 jaar ervaring.”

Ondersteuning op elk gebied

Think Tomorrow is een allround digitale partner. Het communicatiebedrijf zal Twerk daarom fundamenteel bijstaan op alle vlakken van digitale communicatie, branding en website ontwikkeling.

Als vereniging zonder winstoogmerk is Twerk echter beperkt in financiële middelen. Met de ondersteuning van openbare instellingen en lokale sponsors komt de chocoladefabrikant al een heel eind, maar een online communicatieplan uitbouwen heeft natuurlijk een prijskaartje. Het digital marketing agency besliste daarom om evenzeer een financiële bijdrage te leveren aan de Herentalse vzw. 

“We hebben beiden dezelfde doelen voor ogen. Dat ook wij ons steentje bijdragen in dit hele verhaal, vinden we vanzelfsprekend”, zegt Kevin Heylen.

Enthousiasme is groot

“Twerk is in de regio razend bekend en heeft super leuke initiatieven op de planning staan. Ons team kijkt absoluut uit naar de samenwerking”, concludeert Kevin. “Hun laatste project ‘DJ Yolotanker wordt Chocotanker’, toont aan dat Twerk het hart en mindset op de juiste plaats heeft. Een partner die we maar al te graag onder onze vleugels nemen.”