thinktomorrow-pressroom.jpg

In de pers

thinktomorrow-herentals-hetlevenopdewerkvloer-57.jpg

Kempisch agency weigert grootste webplatform ter wereld

Bij Think Tomorrow in Herentals werden er de voorbije maanden belangrijke beslissingen genomen. Het agency werkt niet langer met WordPress als beheerplatform voor websites. Bedrijven die blijven vasthouden aan hun WordPress website kunnen dus niet langer bij hen terecht. En daar heeft het Kempische marketing agency zo zijn redenen voor. Zaakvoerder Kevin Heylen legt uit.

soubry-100jaar.jpg

Soubry en Think Tomorrow gaan samen voor goud.

Vaste partner voor digitale communicatie, Think Tomorrow, lanceert vandaag de campagne en daar is zaakvoerder Kevin Heylen trots op: “dat Soubry het vertrouwen in ons blijft behouden, is een beloning voor het harde werk van ons team. Al enkele jaren begeleiden we Soubry in hun digitale communicatie.

persbericht-twerk-x-think-tomorrow.png

Persbericht - Twerk x Think Tomorrow

Twerk investeerde eerder dit jaar al in duurzaamheid met zonnepanelen en een elektrische bestelwagen. Die lijn van duurzaamheid trekken ze nu graag online door.

hybrid-remote-company.jpg

Think Tomorrow wordt hybrid remote bureau

Zij die naar kantoor willen komen, zijn er van harte welkom. Al is het maar om de losse teamsfeer te bevorderen, afspraken met klanten vast te leggen of om concentratieplekken aan te bieden voor wie het thuis te druk vindt.

Briefing Room

Laatste nieuws

Persartikels

Briefing Room

Laatste nieuws

Persartikels