Het ontstaan van TT? Een uit de hand gelopen avond op café.

Bedrijfsvisie

Think Tomorrow. Denk Morgen, letterlijk vertaald. Hmm... wat bedoelen we daar nu precies mee? En hoe zijn we daarop gekomen? Kom alles te weten over de start van TT in deze blogpost.

Sarah
2 min. leestijd
Het ontstaan van TT? Een uit de hand gelopen avond op café.

Een ongezien staaltje goesting

Think Tomorrow is ontstaan in 2011. Het jaar waarin F.C. de Kampioenen na 21 succesvolle seizoenen stopte met draaien, de zon gemiddeld 1836 uren scheen en Adele de hitsingle Someone Like You uitbracht. Een hevig jaar dus. 

Kevin besliste samen met een enthousiaste collega, om het anders aan te pakken dan de gemiddelde werkgever. Een paar glazen later en de beslissing was gevallen. Zij zouden een online marketingbureau leiden mét een team. Na twee dagen lag zelfs het businessplan klaar.

Wie is Kevin? 🤔

Think Tomorrow streeft naar beter, elke dag opnieuw

Het ging allemaal heel snel, maar dat ze goesting hadden om hun tanden erin te zetten, was zeker. En toen kwam de eerste opdracht, een geschikte bedrijfsnaam kiezen. Waar wilden ze voor staan? En hoe zouden ze dat kort en krachtig weergeven?

Als zaakvoerders van een digitaal marketingbureau wilden ze doordacht te werk gaan voor elke klant: “wij doen niet zomaar wat de klant vraagt, maar wat de klant nodig heeft. We denken samen na over de groei van onze klanten en gaan voor net dat tikkeltje extra. Zo overstijgen we altijd de verwachtingen.” Daarnaast wilden ze vooruitstrevend zijn, de concurrentie voor zijn en hun volgers dagelijks verbazen. Think Tomorrow. De naam was gekozen en de visie was duidelijk.

Tegenslagen kennen we niet. Wij spreken van uitdagingen

Als we Kevin vragen of hij tegenslagen heeft gekend, zegt hij altijd resoluut 'nee'. Dat klinkt misschien ongeloofwaardig, maar voor hem was het een groeiproces. Het was moeilijk, want niets ging vanzelf, maar dat benoemt hij dan heel mooi en positief als ‘uitdagend’. 

Na enkele maanden werd de eerste jobstudent aangenomen. Hoewel dat aanvankelijk erg goed ging, bleek het toch niet de gewenste resultaten op te leveren. Het was tijd om iemand te zoeken die een vaste waarde zou zijn binnen het bedrijf. Iemand die altijd met een kritische blik zou kijken naar wat er beslist werd en die van Think Tomorrow een beter bedrijf zou maken. Johnny kwam en overwon.

Ontdek wat Johnny allemaal in zijn mars heeft.

Werken bij TT acht jaar later

Dat Kevin en Johnny nog steeds zo onafscheidelijk zijn als Nicole en Hugo, voelen wij hier nog elke dag. Ze vullen elkaar aan en halen het beste in elkaar naar boven. Doorheen de jaren is er dan ook hard gewerkt om van het bestaande team een droomteam te maken. 

Hier heerst vandaag een teamspirit om u tegen te zeggen met werkgevers die eigenlijk meer personal coaches zijn dan wat anders. Hoe Kevin en Johnny ons team aansturen, ondersteunen en laten groeien, dat is ongezien. Daarnaast wordt er ook streng op toegezien dat onze opdrachtgevers elke dag opnieuw met de grootste zorg worden behandeld. 

Oh ja hoor, hier worden heel wat digitale ervaringen samen gecreëerd.

Wil jij ook samen met ons digitale ervaringen creëren? Yes! 

We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

10.png

Blogberichten

Sharen is caren

Schrijf je in voor de TT-specials

Blijf jij graag op de hoogte van alles wat wij doen bij TT? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!

© 2022 Gemaakt met ♡ in Herentals. Samen met jou creëren we digitale ervaringen.