De 7 voordelen van HubSpot

Digitale strategie

Overweeg je om HubSpot in te zetten binnen jouw bedrijf, maar heb je nog dat laatste duwtje in de goede richting nodig? No worries, want in deze post lijst ik netjes op waarom HubSpot de ideale partner is voor straffe Inbound Marketing. 👇

Of ben je al helemaal overtuigd? Dan wil ik, samen met mijn collega’s bij Think Tomorrow, met veel plezier een partner zijn in dit proces. Zowel bij de strategische opzet als bij de implementatie en aftercare!

Sofie
5 min. leestijd
De 7 voordelen van HubSpot
Hoe menselijker, relevanter en behulpzamer het merk, hoe sterker het merk.

Deze quote is een mooie samenvatting van waar Inbound Marketing voor staat: hypercontextuele marketing op mensenmaat. En geloof mij, het is allesbehalve toeval dat deze term in het leven werd geroepen door HubSpot’s CEO Brian Halligan. 

Er zijn tientallen redenen om over te schakelen naar HubSpot - en dit voor elk lid van het team. Hier som ik alvast de 7 belangrijkste voordelen even voor jou op.

   

Want HubSpot, dat is …

 

Een hechte samenwerking op één centraal platform 🤝

  Op HubSpot wonen de sales-, service- en marketingafdeling samen in één digitaal huis. Zo blijf je makkelijk op elkaar afgestemd en voorzie je een naadloze opvolging van je (potentiële) klanten. HubSpot heeft bovendien een straffe community: je sluit je aan bij duizenden geëngageerde Inbound Marketing-fanaten.


  Een leuke manier om tijd én werk uit te sparen ⏰

   Door de uitgebreide marketing automation-mogelijkheden van het platform kun je saaie, repetitieve taken op autopiloot zetten. Zo houd je meer tijd over voor jouw klanten. Bovendien schaalt HubSpot moeiteloos mee met je bedrijf.

      

   Meetbaarheid die recht uit je stoutste dromen komt 📏

    Het meten, begrijpen en tracken van die mensen die belangrijk zijn voor je merk, daar is HubSpot meester in. Zo hoef je niet meer te gokken, maar verkrijg je diepere inzichten in de wensen en noden van je gebruikers. Zo wordt optimaliseren des te makkelijker!

     

    Gebruiksvriendelijkheid die aanvoelt als een tweede natuur 🤹‍♀️

     Eén van de grootste voordelen van het platform is de intuïtiviteit ervan. Het is zelfs zó gebruiksvriendelijk dat ook dronken gebruikers probleemloos hun weg banen door het platform. En ja, dat werd ook officieel getest door HubSpot, die beschonken mensen inschakelde voor hun UX research. Epic!

        

     Integratiemogelijkheden waarmee je iedereen betrekt 🔗

      HubSpot voorziet integraties met verschillende marketingtools. Dit op de gebieden van advertising, calling, e-commerce, events, webinars, live chat, social media … Ingeboekte meetings synchroniseren bovendien probleemloos met je Google of Office365 account. 

         

      Een kennisbank en marktplaats die goud waard zijn 🧠

       HubSpot Academy is het Walhalla voor al wie leergierig is. Aan de hand van vlot lezende artikels, overzichtelijke video’s en quizzes krijg je elk aangeboden onderwerp onder de knie. De bloeiende Marketplace voorziet je dan weer van pre-made designs voor je landingspagina’s, mails of CTA’s. 

          

       Hubspot: Al jouw tools in één spreekwoordelijk mandje 🧺

        Zowat alle aspecten van marketing komen rijkelijk aan bod binnen HubSpot. Hier alvast een greep uit de waaier van toepassingen - mijn excuses voor alle buzzwords. 🐝

           

        Samengevat 

        HubSpot is dé absolute keizer van de allround marketingplatformen. Het is wel essentieel om er de nodige tijd en energie aan te spenderen, want een tool blijft maar een tool. Die is niks zonder de nodige input. Maar wat je voor jouw tijd en energie in de plaats krijgt? Een ijzersterk merk dat vlotjes mee evolueert naargelang de laatste trends - en dat is de investering meer dan waard!


        Wil je graag meer informatie rond de mogelijkheden van HubSpot voor jouw bedrijf? 
        Stuur een persoonlijk mailtje naar sofie@thinktomorrow.be of vul het onderstaande formulier in. 👇

        Op zoek naar een straffe HubSpot partner?

        Ben jij klaar om te investeren in een ijzersterk merk dat vlotjes mee evolueert? Daar willen wij bij Think Tomorrow graag bij helpen: zowel bij de strategische opzet als bij de implementatie en aftercare! Vul dit formulier in en laat ons weten dat jij interesse hebt in HubSpot als behulpzaam marketingplatform. 👉

        Blogberichten

        Sharen is caren

        Schrijf je in voor de TT-specials

        Blijf jij graag op de hoogte van alles wat wij doen bij TT? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!

        © 2022 Gemaakt met ♡ in Herentals. Samen met jou creëren we digitale ervaringen.