One for all, all for the team

Teamwork. Persoonlijke aanpak. Samen voor het allerbeste. Dat is waar het bij Think Tomorrow om draait. Hoe we dat doen? Dat leggen we jou met veel plezier haarfijn uit!
Geschreven door Sarah Bogaerts

Kick-off Monday

We starten of eindigen de week altijd met een projectmeeting. Dan bespreken we de vooruitgang van alle lopende projecten, wat goed en minder goed ging en hoe onze week eruitziet. Interessant? Het zal wel zijn! Zo zijn we perfect op de hoogte van elkaars projecten en weten we wie wanneer beschikbaar is. Afsluiten doen we telkens met een check-out. We gaan dan de tafel rond: Wat was goed aan deze meeting? Wat kon beter? Met welk gevoel verlaten we de meetingroom?

Jouw project in onze meeting? Graag!

Stand-up

Elke ochtend houden we een stand-up. Een wat? Een stand-up, een moment waarop we letterlijk rechtstaan aan ons eiland. Dan bespreken we welke zaken we vandaag op de planning hebben staan en of onze taken van gisteren afgewerkt zijn. Dat verloopt altijd zeer kort en heel krachtig, zoals we het graag hebben.

Brainstorm-uurtje

Regelmatig gaan we met z’n allen op reis. Nee, niet letterlijk, natuurlijk. We komen samen om eens verder te gaan dan wat we gewend zijn. Om onze hersenen nog eens op volle toeren te laten draaien. Enfin, een brainstorm dus. Het kan gaan over social media posts, ideeën voor een knallende campagne of zelfs plannen voor TT zelf. We zouden liegen als we zeggen dat dit niet onze favoriete bezigheid is.

Teamgevoel creëren

Een permanent teamgevoel creëer je niet door af en toe een teambuilding te organiseren. Begrijp ons niet verkeerd, wij zijn grote fan van teambuildings. En hoe meer, hoe liever! Maar... wij streven naar meer. Wij streven naar een onuitputtend teamgevoel, iets dat altijd aanwezig is, zoals de het enthousiasme van Johnny en de gevatte opmerkingen van Sofie.

Onder het motto “je bent nooit te oud om te leren” halen we elke dag het beste uit onszelf. Iedere medewerker bij TT heeft een persoonlijk opleidingsbudget

Kun je zomaar om het even wat volgen? Nee, je krijgt je cursus alleen als je een doordachte motivatie hebt opgesteld. Ah ja, want we willen écht weten welke why erachter schuilt. En daar zijn we streng op! 

Daarna geven we een talk of schrijven we er een blogpost over. Vinden we helemaal top! Want kennis delen, dat doen we graag. Zo blijft het hele team ook op de hoogte van elkaars persoonlijke groei.

tt1.jpg

Lunch

We vinden het een ab-so-lute must om elke middag samen te eten. Tenminste met die mensen die op kantoor zijn. Het is op deze momenten dat we te weten komen dat Margit niet zonder Friends kan, dat Tijs verzot is op yoghurt met granola en appel en dat Ben de groene held van de groep is. De week smakelijk afsluiten doen we op vrijdag. Dan mag het al eens wat vettiger zijn. Pizza? Yes please!

Benieuwd naar al onze teamleden? Ontdek de hele TT-familie hier.

Omdat we bij TT houden van verandering, hebben we werkgroepen ingezet. Dat zijn teams die instaan voor interne groei. Dat kan op alle mogelijke vlakken: 

🤘  On/offboarding: verwelkoming en uitwuiven nieuwe werknemers en stagiairs.
🤘  Interieur: veranderingen doorvoeren in ons kantoor.
🤘  Midweek: de driedaagse teambuilding eind maart.
🤘  Teambuilding: spreekt voor zich, toch?
🤘  Midsummer Madness: dan werken we één dag integraal voor het goede doel. 

tt2.jpg

TT als opdrachtgever

Think Tomorrow als opdrachtgever zien? Dat idee hebben we bewust in het leven geroepen. We zijn uiteraard al langer bezig met ons eigen bedrijf te laten groeien, maar nooit bewust zagen we onszelf als opdrachtgever. Die uitdaging moesten we gewoon aangaan. We bundelden onze ideeën, visie, missie, communicatie- en marketingstrategie, zodat elke actie die we doen een weloverwogen en doelbewuste keuze is. Daarna bepalen we onze strategie en zetten we een concreet actieplan op. TT op de kaart zetten, daar gaan we voor!

Open Cultuur

Bij ons is er geen hiërarchie. Hallelujah! Bij TT groei je alleen in de brede zin van het woord. Iedereen is van alles op de hoogte, kent de cijfers en durft z’n mening te delen. 

Et voilà, zo creëren wij hét ultieme groepsgevoel, een kick-ass teamspirit en een uitstekende workethic! Hebben we al gezegd dat we hier héél graag werken?

Wil je ons graag eens in het echt ontmoeten, dat snappen we.
Onze deur staat open, kom eens af!
Wie weet zetten we onze tanden dan binnenkort wel in jouw project!