Social media stage @thinktomorrow, een mix van zelfontwikkeling en fun!

Share'n care

Hey, hallo! Kennen jullie mij nog? Mijn naam is Julie, social media stagiaire bij Think Tomorrow. Ondertussen al meer dan een maand! Time flies when you’re having fun. 😉 Bij Think Tomorrow weten ze al wie ik ben, maar jij nog niet, hé? 

5 min. leestijd
Social media stage @thinktomorrow, een mix van zelfontwikkeling en fun!

Waarom koos je voor Think Tomorrow als stageplaats?

Goh, waar zal ik beginnen? Ten eerste heb ik een passie voor social media, vooral Instagram dan, en communicatie vind ik ook interessant. Ten tweede werd Think Tomorrow me door mijn school en een vriendin aangeraden. Zij waren zeer positief over het bedrijf. Wist je trouwens dat Think Tomorrow op vijf minuten van mijn deur gelegen is? 🙌 

Nadat het team mijn motivatiebrief ontvangen had, mocht ik op gesprek komen. Ik had er meteen een goed gevoel bij. Ze vroegen me wat ik verwachtte van de stage. Ik wilde natuurlijk veel bijleren over de verschillende luiken van social media: advertising, copywriting, influencer marketing, project management en content strategie. Dat was voor mij een absolute must. En nu, na twee volle maanden stage, voel ik me echt al ‘one of the team’, yes!

Wat was je leukste opdracht tot nu toe tijdens je social media stage?

Daar moet ik niet lang over nadenken. Influencers zoeken voor Braun, duh! 😉 Ik heb mijn suggesties ook zelf voorgesteld aan de opdrachtgever en ondertussen hebben we al enkele influencers gecontacteerd in verband met een samenwerking. Daar ben ik echt super trots op!

Wat is je favoriete social media kanaal?

Instagram, for sure! In mijn vrije tijd ben ik er heel actief mee bezig. Ondertussen heb ik 38.000 volgers en hopelijk worden het er in de toekomst nog meer. Misschien zit er wel een samenwerking in met één van de klanten van TT? Hint hint... 😂

Hoe vaak check jij je sociale media?

Moet ik hierop antwoorden? Haha, heel veel… #sorrynotsorry

Wat is je favoriete emoji?

*Ik check even op m’n smartphone.* ‘😂’ is blijkbaar mijn favoriet. Die gebruik ik soms wel driemaal achter elkaar in één bericht. Dat deze emoji mijn favoriet is, was te verwachten. Ik ben namelijk iemand die graag lacht, want lachen is gezond! 😬

Welk dier zou je voor één dag willen zijn?

Dat is zonder twijfel een vlieg of een vlinder. Dan kan ik met mooi weer buiten rondfladderen en als het regent probeer ik ergens binnen te sluipen waar ik alles observeer. 🦋 Mij niet slaan dan, hé! 😉

Als je een lunch zou moeten voorzien voor het hele TT-team, wat zouden we dan eten?

Dat is een moeilijke! Maar ik denk dat het menu (+5 kg) er als volgt zou uitzien: 

Waar hoop je binnen 10 jaar te staan?

Ik hoop binnen tien jaar een leuke job in de marketing en sales te hebben gevonden zodat ik elke dag met een glimlach naar het werk kan vertrekken. En natuurlijk huisje, tuintje, kindje én hondje, #cliché. 😂 En oh ja, de lotto winnen mag ook altijd! 💸

Zo, dat was wel genoeg over mij denk ik. Om af te sluiten, geef ik nog een life quote mee die mij inspireert.

“There is no elevator to success, you have to take the stairs.” - Zig Ziglar

Byeeeeee! ✌️

Wil jij ook stage doen bij TT? Dat kan! Solliciteer hier.

Blogberichten

Sharen is caren

Schrijf je in voor de TT-specials

Blijf jij graag op de hoogte van alles wat wij doen bij TT? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!

© 2022 Gemaakt met ♡ in Herentals. Samen met jou creëren we digitale ervaringen.