TT goes Croky live

Social Media

Op een ludieke manier de finale van de Croky Cup in de kijker zetten, dat was het opzet van onze Croky Live 2017. De “Beker van België” (zoals de Croky Cup vroeger heette) leeft niet enkel offline, maar ook online. Hét moment bij uitstek om ons vertrouwde TT-nest te verlaten en onze vleugels uit te slaan (dat laatste mag wel érg letterlijk genomen worden). Kevin, Lien en ikzelf trokken naar Waregem en Oostende waar we telkens een duo VIP-ticket voor de finale weggaven. Walking dinner, open bar en een geweldig zicht op de match vanuit de VIP-loge, daar mag een mens al eens iets voor doen!

5 min. leestijd
TT goes Croky live

Croky live door de ogen van de papegaai

Uitgerust met het juiste audiovisueel materiaal, het papegaaienpak en een chipsload aan Croky trokken we naar Waregem en Oostende. Onze Croky Live wedstrijd kon niet eerlijker: Hou om 13 uur en om 16 uur de Facebookpagina van Croky in de gaten, ontdek waar de papegaai staat en ren er zo snel mogelijk naartoe met het correcte codewoord! Louis (Waregem) en Jana (Oostende) waren de snelsten en gingen zo aan de haal met het duo VIP-ticket. De echte glansrol was echter weggelegd voor onze stagiaire Marketing Lien, papegaai van dienst. Hoog tijd om onze “lokvogel” aan het woord te laten:

Croky live door de ogen van de papegaai

Eerste halte: Waregem

"Onze eerste afspraak was om 13 uur in het stadspark van Waregem. Eens aangekomen deed ik snel het pak aan en voor we het goed en wel beseften, waren we live aan het filmen op facebook. 5 minuten verstreken en dansen was vermoeiender dan verwacht in het toch wel robuuste papegaaienkostuum. Daarbovenop moest ik afrekenen met een letterlijk losbandige hond die een serieuze boon leek te hebben voor mij in de rol van papegaai. Gelukkig heb ik hem redelijk snel kunnen afschudden en kon ik weer verder gaan met mijn act. Na ongeveer 9 minuten spotte ik in mijn linkerooghoek een vrouw die ietwat twijfelachtig kwam aangelopen, maar een jongeman die vlakbij stond, snoepte nog snel de overwinning van haar af en ging met het duo VIP-ticket aan de haal. Ik kon opgelucht ademhalen, want het eerste deel van onze actie was alvast geslaagd."

Bekijk hier de Croky Live van Waregem

Tweede halte: Oostende

"We besloten direct verder te reizen naar Oostende en daar onze tijd te nemen om te lunchen en even uit te waaien op de zeedijk. Om 15.30 uur was het moment aangebroken om ons klaar te maken voor het tweede deel van onze live actie. Nadat we de perfecte filmspot hadden uitgekozen in het Leopoldpark in Oostende, hees ik me voor de laatste keer in het kostuum. Deze keer geen loslopende honden maar wel enkele toeschouwers die poseerden met de immer fotogenieke Croky papegaai. Er verstreken zo’n 12 minuten voor een klein meisje met haar mama kwam aangewandeld om ook een foto te nemen,dat dachten we alleszins. Tot ze plots mijn hand vastnam en het legendarische woord ‘bloemkool’ uitsprak en de kleine Jana de winnaar van het tweede duo VIP-ticket bleek te zijn. Tot slot hebben we nog enkele sympathisanten blij gemaakt met een zakje Croky chips en hebben we de lange terugreis naar de Think Tomorrow thuisbasis ingezet."

– Lien

Tweede halte: Oostende

Het moet gezegd worden, ik heb zelden (lees nooit) iemand met zo’n overgave in de rol van papegaai zien kruipen. Moe, maar ontzettend voldaan keerden we naar ons nest terug.

Gelukkige winnaars, een gelukkige klant en dus een gelukkige, trotse TT-crew.
Wat ons betreft, tot op de Croky Live 2018!

Blogberichten

Sharen is caren

Schrijf je in voor de TT-specials

Blijf jij graag op de hoogte van alles wat wij doen bij TT? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!

© 2022 Gemaakt met ♡ in Herentals. Samen met jou creëren we digitale ervaringen.