Social media die harten verovert

Een project voor Lascal door

Sarah_1.png
Lascal-preview-1.png

Ben jij een jonge mama of papa? Maak jij je weleens zorgen om de veiligheid van je kind en het gebruiksgemak van de buggy wanneer je op stap gaat? Lascal® ook. En wanneer zij ons vragen om een internationale online community uit te bouwen, werken we daar natuurlijk héél graag aan mee.

Lascal-gezin.png

Hoe wij zo’n internationaal merk op de digitale kaart zetten? Met de juiste social media strategie die niet alleen schattig, maar ook sterk is. Een advertising strategie die niet alleen volgers maar ook leads genereert. En content die werkt!

Kun jij ook wel zo’n social media strategie gebruiken? Contacteer ons

lascal.png

Maar eerst wat meer over Lascal zelf. Wie zijn ze? Wat doen ze? Lascal® biedt hoogwaardige producten aan met een kwaliteitsvol design om het gezinsleven te vergemakkelijken. Een veilig hek om aan die gevaarlijke trap te plaatsen. Een handige buggy met een Buggyboard om naast je baby ook je kleuter mee te nemen. Of een super gebruiksvriendelijke draagzak. Lascal® heeft het allemaal.

Lascal-buggy-en-buggy-board.png

ZWEEDS DESIGN OM “U” TEGEN TE ZEGGEN

Al sinds 2013 verzorgen wij de social media voor Lascal®. Wie af en toe Twitter, Facebook of Instagram opent, zal merken dat wij zorgen voor straffe en soms ook mega schattige content. Leuke weetjes, herkenbare quotes, productgerelateerde posts. Kortom, content die parenting uitdraagt. Deze overload aan cuteness en kwaliteit zorgt ervoor dat Lascal® is uitgegroeid tot een internationaal merk dat dicht bij haar volgers staat.

SHARING & CARING

Dat de volgende stap influencer marketing zou zijn, was te verwachten. Bloggers en influencers zoeken, hen contacteren en contracten opstellen. Daarna de kracht van word-of-mouth zijn werk laten doen. En of dat scoort!

Onder de indruk?

Ook advies nodig?

Zit je met een vraag?

Benieuwd wat wij kunnen?

Onder de indruk?

Ook advies nodig?

Zit je met een vraag?

Benieuwd wat wij kunnen?

HOW ABOUT YOU?

Bij Think Tomorrow gaan we hard of gaan we niet. Vertel ons over jou, je merk en je bedrijf. Dan maken wij het graag nóg beter. 👇

They love us