Social media die harten verovert

Internationale social media

Ben jij een jonge mama of papa? Maak jij je weleens zorgen om de veiligheid van je kind en het gebruiksgemak van de buggy wanneer je op stap gaat? Lascal® ook. En wanneer zij ons vragen om een internationale online community uit te bouwen, werken we daar natuurlijk héél graag aan mee.

Internationale social media

Contentcreatie

Hoe wij zo’n internationaal merk op de digitale kaart zetten? Met de juiste social media strategie die niet alleen schattig, maar ook sterk is. Een advertising strategie die niet alleen volgers maar ook leads genereert. En content die werkt!

Kun jij ook wel zo’n social media strategie gebruiken? Contacteer ons

Een immens grote community met een 🧡 voor (b)engeltjes!

Maar eerst wat meer over Lascal zelf. Wie zijn ze? Wat doen ze? Lascal® biedt hoogwaardige producten aan met een kwaliteitsvol design om het gezinsleven te vergemakkelijken. Een veilig hek om aan die gevaarlijke trap te plaatsen. Een handige buggy met een Buggyboard om naast je baby ook je kleuter mee te nemen. Of een super gebruiksvriendelijke draagzak. Lascal® heeft het allemaal.

Een immens grote community met een 🧡 voor (b)engeltjes!Zweeds design om “u” tegen te zeggen

Al sinds 2013 verzorgen wij de social media voor Lascal®. Wie af en toe Twitter, Facebook of Instagram opent, zal merken dat wij zorgen voor straffe en soms ook mega schattige content. Leuke weetjes, herkenbare quotes, productgerelateerde posts. Kortom, content die parenting uitdraagt. Deze overload aan cuteness en kwaliteit zorgt ervoor dat Lascal® is uitgegroeid tot een internationaal merk dat dicht bij haar volgers staat.

Sharing is caring

Dat de volgende stap influencer marketing zou zijn, was te verwachten. Bloggers en influencers zoeken, hen contacteren en contracten opstellen. Daarna de kracht van word-of-mouth zijn werk laten doen. En of dat scoort!

Schrijven wij binnenkort ook een case over jouw project?

Bij Think Tomorrow houden we van uitdagingen. Vertel ons over jou, je bedrijf en waarmee we je kunnen helpen. Wie weet komt jouw project binnenkort dan wel tussen onze casestudies te staan. Go for it! 👉

Zin om samen digitaal te gaan?

Wij kunnen alvast niet wachten om jou te ontmoeten. Klik even door naar onze contactpagina of kom eens af! Wij nemen je graag mee in de digitale wereld.

© 2022 Gemaakt met ♡ in Herentals. Samen met jou creëren we digitale ervaringen.