Inzichten die wij met jou willen delen

We zijn hier bij TT elke dag aan het creëren en hebben dan ook een buffet aan expertise voor je klaar staan. Of dat inclusief tips is? Wat denk je nu zelf?

Lees hieronder alles over én van onze TT’ers. Laat je inspireren!

TikTok Advertising: de essentials

 TikTok kon natuurlijk niet achterblijven ten opzichte van de andere giga social media platformen. Het heeft een eigen advertentieplatform dat sinds een tijdje ook toegankelijk is voor de Belgische en Nederlandse markt. Hiervoor moest je eerder met derde partijen uit andere landen samenwerken. But n...

Sofie 7 min. leestijd

Kiezen is verliezen, toch?

De nieuwe hype van de afgelopen jaren? Korte video’s! En dan bedoelen we niet de professioneel gefilmde video’s maar de authentieke, zelfgemaakte video’s door tieners, volwassenen en ja hoor ook senioren.😉 Aan de basis van deze hype ligt toch wel TikTok (voorheen music.ly) en diens tegenhanger Insta...

Femke 3 min. leestijd

Aan de slag gaan met TikTok

TikTok biedt de uitgelezen kans om een heel andere kant van je merk te tonen. De gouden regel voor TikTok-filmpjes luidt namelijk: “Don’t make ads, make TikToks.”

Johnny 4 min. leestijd

Hashtags op TikTok 🤔

Bij elke video die je bekijkt of zelf upload, moet je een bijschrift toevoegen. Vaak staat die vol met hashtags. En het moet gezegd, de hasthags bereiken hun doel, namelijk inhoud groeperen en zo een groter bereik behalen.

Johnny 6 min. leestijd

Is TikTok interessant voor jouw bedrijf?

TikTok is een platform waar je video's kunt bekijken van anderen en zelf ook kunt delen. Het lijkt erg op Instagram, met dat verschil dat TikTok uitsluitend bedoeld is voor video's. Iets voor jouw merk?

Johnny 4 min. leestijd

Schrijf je in voor de TT-specials

Blijf jij graag op de hoogte van alles wat wij doen bij TT? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!

© 2022 Gemaakt met ♡ in Herentals. Samen met jou creëren we digitale ervaringen.