Webdevelopment

Uitgebreid hebben we ‘t over websites maken die bezoekers overtuigen, en dat in een gebruiksvriendelijk ontwerp met een gestroomlijnd verhaal

Natuurlijk draait het ook om snelheid. Want jouw website moet sneller laden dan jij 5G kunt uitspreken. En dan moet het ook nog eens mooi ogen en makkelijk beheerbaar zijn zodat ook jij eraan kunt bouwen.
Een website moet op alle vlakken scoren. Een pareltje zijn, dus. En laat pareltjes creëren nu toevallig één van onze specialiteiten zijn.

Hoe wij aan webdevelopment doen voor jouw bedrijf? Dat ontdek je hier! 🤘

Een website zonder bezoekers, da’s verloren moeite. En al helemaal jammer van je verhaal. Een nieuwe website brengt niet automatisch nieuwe bezoekers met zich mee, daar heb je een strategie voor nodig. Bij webdevelopment focussen wij op 7 zaken:

👉  Gebruiker voorop plaatsen. 
👉  Storytelling en storydoing.
👉  Google's favoriet met de juiste SEO en SEA.
👉  Customer journey voor 100% on point.
👉  Kwaliteit bieden met responsive designs.
👉  
Gebruiksvriendelijk adminpaneel.
👉  Bug free developen en constant testen.

Nu al vragen?

  De bezoeker eerst 👋

  Wij maken je website voor de bezoeker, niet voor jou.
  Je lezer is uit op ‘winst’. De ‘what’s in it for me’ moet meteen duidelijk zijn. We focussen je webteksten dan ook niet op jou, maar op de opbrengst voor je lezer. Wat willen bezoekers van jou weten? Vinden ze meteen het antwoord op jouw pagina? Pas dan zitten we goed.

  Google's favoriet met de juiste SEO en SEA ❤️

  Flirten met Google
  Om te scoren bij Google moet je tegenwoordig sterk uit de hoek komen. Gelukkig weten onze developers en copywriters perfect hoe ze de aandacht van Google kunnen winnen. Met de juiste zoekwoorden, krachtige metadescriptions en veelzeggende title tags. Maar natuurlijk ook met de nodige technische details. Wij spreken de taal van Google en zijn met plezier je vertaler van dienst.

  Customer journey voor 100% on point 🧭

  Jouw klant met de juiste teksten en knoppen tot conversie doen overgaan
  Welke weg legt een bezoeker af op jouw website? Op welke pagina komt hij eerst en waar haakt hij af? We doen een grondig onderzoek en op basis van die gegevens gaan we aan de slag om de resultaten te verbeteren. We stellen een navigatiestructuur op waar je bezoeker vlotjes doorheen walst.

  Kwaliteit bieden met responsive designs 📱

  Website functioneel op alle apparaten 
  Je website gebruiksvriendelijk maken op alle apparaten, dat vinden we niet meer dan logisch. We zorgen er met onze responsive designs dan ook voor dat je website er op  een laptop, breed computerscherm of smalle smartphone mooi en overzichtelijk uitziet

  Storytelling en storydoing 📘

  Webdesign en webteksten die passen bij je verhaal
  Authenticiteit. Pure verhalen die herkenbaar zijn en het hart raken, dat is wat mensen graag lezen. Zo’n verhaal heb jij vast ook en dat gaan we uitdragen. Op alle vlakken, in één geheel. We zorgen ervoor dat je dichter bij je klanten staat en dat het voor de bezoeker een voorrecht is om met jou in zee te gaan. En we zijn altijd eerlijk, want storytelling werkt alleen als je het ook effectief waarmaakt.

  Gebruiksvriendelijk adminpaneel 👷

  Wij bouwen de fundering en de structuur, bouw daarna gerust met ons mee! 
  We bouwen je website in ons eigen adminpaneel. Dat hebben we gecreëerd omdat we merkten dat platformen als WordPress en Craft niet de functies kunnen dragen die je zou willen. We maakten het nóg makkelijker zodat jij er ook zelf aan kunt bouwen. Als je dat zou willen, natuurlijk.

  Bugfree developen en constant testen 🐞

  Onze foutenradar is always on.
  De meeste foutjes kunnen we voorkomen, maar het internet is een vat vol verrassingen waar we dagelijks van bijleren. We kunnen ze dus niet allemaal counteren. Gelukkig brengen handige monitoringtools ons meteen op de hoogte als er wat misgaat met je website. We merken het meestal nog voor jij je eerste koffie uithebt! En als jouw enthousiaste webpartner gaan we er natuurlijk ook meteen mee aan de slag.

  Drisag

  "Dankzij de workshop van Think Tomorrow hebben we onze richting terug gevonden. Een richting waarbij we dagelijks hard werken aan onze content en voortdurend bezig zijn met onze marketing. We kunnen ook altijd terecht bij Think Tomorrow om perspectief te bieden op onze doelstellingen"
  Britt Muyldermans, Marketing- en communicatieverantwoordelijke
  ★★★★☆

  De 5 meest gestelde vragen over webdevelopment

  👉 Wat kost een website?
  👉 Waarom met ons in zee gaan?
  👉 Hoelang duurt het om een website te maken?
  👉 In welk systeem bouwen jullie?
  👉 Waarom Think Tomorrow jouw webbouwer moet zijn.

  Het antwoord op de vragen lees je hier

  Creatieve campagnes

  Campagne voeren vraagt lef. Veel lef. Gelukkig zijn wij er om je bij te staan in het hele proces. Wa...

  Websites laten maken

  Een centrale plek om te inspireren, informeren en converteren. Maar ook een online visitekaartje dat

  Support

  Je website heeft er meer nood aan dan je zou denken. Zonder regelmatig onderhoud heb je niet de gara...

  Waarom je voor Think Tomorrow kiest

  Wij zijn het digital marketing agency dat digitaal denkt, marketing ademt en om jouw business geeft. We willen niet alleen de uitvoerder zijn, maar ook de kritische noot en pingponger die jou uitdaagt!

  We zeggen niet dat digitale marketing onze passie is. Dat voel je. We zeggen niet dat we om je merk geven. Dat merk je.

  Digitale ervaringen creëren, samen met jou. Dat is onze missie.

  Voel zelf het verschil in aanpak. Don’t be shy, praat met ons!

  📞 +32 14 84 91 00

  Waarom je voor Think Tomorrow kiest
  © 2022 Gemaakt met ♡ in Herentals. Samen met jou creëren we digitale ervaringen.