Gebruiksvriendelijke websites

We starten met een uitgebreide analyse van jouw bedrijf, doelstellingen en doelgroep. Daarna gaan we aan de slag met een feature list en prototype. Te moeilijk? Snappen we. We leggen het je graag persoonlijk en haarfijn uit!

Wat mag je van ons verwachten?

✓ We stellen het gebruiksgemak van jouw bezoeker centraal
✓ We gaan voor een site die klanten overtuigt van jouw visie.
✓ We maken van jouw website een tool die je business versterkt en uitdraagt. 
✓ We maken van jouw website een tool die houvast biedt en je naar het volgende niveau brengt.
✓ We maken je website SEO-proof en dus vindbaar voor Google.

Onze aanpak

Transparantie

Iedereen is op de hoogte van elke stap. We houden rekening met de bestaande huisstijl. Is die er niet, dan creëren we die samen met jou.

Jouw klant voorop

We starten vanuit jouw klant en jouw business. We focussen op je bedrijf te laten groeien en je doelstellingen te realiseren. We luisteren naar jouw ideeën en maken de afweging tussen wat bij je bedrijf past en wat het nodig heeft.

Laravel

Wereldwijd het meest gebruikte open source framework. We werken steeds op maat van jouw business. Geen snelle kant-en-klare oplossingen maar een duurzame en doordachte opbouw van jouw project.

Chief

Wij gebruiken ons zelf ontwikkeld content management systeem, Chief. Geïntegreerd beheer van je website. Zonder toegevingen of limieten bij het design of de mogelijkheden van jouw webapp. 

Bouwen aan jouw website? Contacteer ons.

Zin om over jouw project te praten?

Bij Think Tomorrow houden we van uitdagingen. Vertel ons over jou, je bedrijf en waarom je denkt over jouw project. Wie weet komt jouw project binnenkort dan wel tussen onze casestudies te staan. Go for it! 👉

The Smiling Cook

"Prima communicatie! Jullie 'mensentaal' is jullie grootste troef :-) Weinig op te merken! Zeer tevreden!"

Bob Coninx ★★★★☆

Websites die we al voor andere klanten maakten

Zin om samen digitaal te gaan?

Wij kunnen alvast niet wachten om jou te ontmoeten. Klik even door naar onze contactpagina of kom eens af! Wij nemen je graag mee in de digitale wereld.

© 2022 Gemaakt met ♡ in Herentals. Samen met jou creëren we digitale ervaringen.